Loading...
Monday 27 Mar 2017
φδθιο8
Click to enlarge

Αρχίζουν στο τέλος της εβδομάδος τα μπαράζ ανόδου στην Α2 εθνική κατηγορία για την Ακαδημία των Σπορ με αντιπάλους τον Νηρέα Αθηνών και το ΑΟ Πολυχνίτου Μυτιλήνης. Οι αγώνες θα γίνουν σε ουδέτερες έδρες των ομάδων με σύστημα ένας προς όλους σε έναν γύρο.

Οι δύο πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογίας θα πάρουν τον προβιβασμό για την Α2 εθνική κατηγορία την επόμενη περίοδο. Η Ακαδημία των Σπορ στον όμιλο που συμμετείχε τερμάτισε στην πρώτη του βαθμολογικού πίνακα σημειώνοντας έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Στατιστικά οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν σημείωσαν στην επίθεση 228 γκολ (28,5 μ.ο.) και δέχτηκαν 190 ( 23,75 μ.ο.). Κέρδισαν 34 πέναλτι εκ των οποίων ευστόχησαν στα 19 και αστόχησαν στα 15, ενώ έκαναν 21 πέναλτι εκ των οποίων απέκρουσαν τα 10.

Δέχτηκαν 21 κίτρινες κάρτες και 32 δίλεπτες αποβολές. Οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν ήταν 25 (παρένθεση οι συμμετοχές και τα γκολ που σημείωσαν): Φ. Χαραλαμπάκης (7-0),Ε. Βύρλος (6-0), Α. Διαμαντόπουλος (4-0), Δ. Καλούδης (8-23), Δ. Μήλας (5-5),Γ. Παπαδόπουλος (7-5), Ν. Διάφας (2-0), Π. Μαρκάτος (7-16), Ν. Γαλάντες (3-1), Δ. Βύρλος (8-13), Α. Παπαγιαννόπουλος (7-46), Κ. Γεωργίου (7-51), Α. Τσάμης ( 4-1), Δ. Μάρκοβιτς (8-30), Κ. Κωνσταντινίδης (6-5), Α. Χαμαλίδης (4-3), Π. Παπαλέξης (6-3), Η. Παπανικολάου (4-0), Ν. Λαμπρόπουλος (5-1), Κ. Καραγιάννης (3-0), Τ. Πολίτης (3-5), Δ. Παπαγιαννόπουλος (1-0), Π. Παναγιωταρόπουλος 2-7), Δ. Μακρυδάκης (8-12), Κ. Παναγιωταρόπουλος (1-0).

Ο τεχνικός των  "πρασίνων" Γιάννης Παπαγιαννόπουλος ο οποίος διανύει τον 23 χρόνο !!! στους πάγκους της ομάδος δηλώνει για την φετινή χρονιά και τα μπαράζ :

"Ίσως η φετινή χρονιά κύλησε ποιο εύκολα σύμφωνα με τους στόχους που είχαμε βάλει εξ αρχής. Η ομάδα πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε, ενώ για λόγους σκοπιμότητας έπρεπε να κάνουμε και μια ηθελημένη ήττα. Όταν έπρεπε χρονικά οι παίκτες ήταν φορμαρισμένοι στο φουλ με αποτέλεσμα να γεύονται τα αποτελέσματα και τους κόπους τους. Δεν είχαμε την πολυτέλεια πολλών αγώνων γι αυτό και η διαχείριση των αθλητών ποσοτικά που χρησιμοποιήσαμε ήταν μεγάλη, αλλά αριθμητικά σε συμμετοχές ήταν μοιρασμένες. Στα μπαράζ θα πάμε με αρκετούς παίκτες τραυματίες που δεν θα αγωνιστούν, μιας και η αγωνιστική απραξία από τις 18 Φεβρουαρίου μας στοίχισε ακριβά. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν την φετινή χρονιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τους εύχομαι να κλείσουν την χρονιά με την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία για όγδοη φορά".

Ο έφορος του ανδρικού τμήματος Κώστας Διαμαντόπουλος δηλώνει:

"Από την μεριά του Δ.Σ. θα ήθελα και δημοσίως να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδος μας, γιατί χωρίς την συνεισφορά τους ίσως να μην φτάναμε στα μπαράζ σήμερα. Παρότι η οικονομία της χώρας βρίσκεται ακόμη σε δύσκολη θέση, όλοι αυτοί στήριξαν την ομάδα μας και κατ επέκταση τον αθλητισμό της πόλης μας. Οι χορηγοί – υποστηρικτές είναι οι: Abraco café, I wash my car, Παλούμπης ταξίμετρα –ταχογράφοι, Δύκτιο 10, Dabboo club, καφεκούτι, Tonosis studio, Βιορυθμός, Έργο ηλεκτρική, Θανόπουλος αδρανή υλικά, φροντιστήρια Πρόσημο, cafe magnifico, Καλούδης ελαστικά, green cola, Απέριττο μεζεδοπωλείο, Κωτσόπουλος catering, Ναυτίλος προσχολική αγωγή, welcome Παναγιωτακόπουλος εμπορικό κέντρο. Τέλος ιδιαιτέρως θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους μας που μας στήριξαν όλη την χρονιά και πραγματικά ήταν ο όγδοος παίκτης μας, με την ώθηση που έδιναν στους αθλητές μας από την κερκίδα".

 
© Copyright 2023 Τα πάντα για τον αθλητισμό - MarkaSport