Loading...
Τετάρτη 10 Ιαν 2018
Σπουδαία επιτυχία για τον ΠΟΠ που κατέκτησε την 5η θέση στη βαθμολογία για το 2017
Κλίκ για μεγέθυνση

Μια ακόμα σπουδαία επιτυχία για τον Ποδηλατικό Ομιλο Πάτρας ο οποίος μετά τα επίσημα αποτελέσματα της στατιστικής υπηρεσίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για την τελική βαθμολογία των σωματείων έτους 2017, έγινε γνωστό οτι τερμάτισε 5ος μεταξύ των 103 σωματείων.

 

 

 

Όπως αναφέρουν και οι άνθρωποι του ΠΟΠ θα μπορούσε ο συλλογος να ήταν ίσως μία θέση παραπάνω αν δεν είχαν αφαιρεθεί πάρα πολλοί βαθμοί (ποινής από λάθος συμπλήρωση των φύλλων αγώνων) κυρίως στα Τοπικά πρωταθλήματα, αθλητών που δεν προσήλθαν να συμμετάσχουν στους αγώνες ενώ ήσαν δηλωμένοι. Όμως και έτσι, η κατάληψης της 5ης θέσης στην ελλάδα κάνει όλους τους ανθρώπους του ΠΟΠ υπερήφανους με τις επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών μας εντός κι εκτός Ελλάδος.

 

ΠΟΠ: "ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ"

 

Μάλιστα ο ΠΟΠ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τους αθλητες του συλλόγου και μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Τα μέλη της διοίκησης από την αρχή του χρόνου μαζί με το προπονητικό τιμ στον σχεδιασμό που έκανε, σε συνάρτηση με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει όλη η χώρα και ιδιαίτερα ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, είχε βάλει ως στόχο να παραμείνει το σωματείο μέσα στην πρώτη δεκάδα των ισχυρών σωματείων της Χώρας μαςΟι αθλητές και οι αθλήτριες μας, οι πρωταγωνιστές της επιτυχίας αυτής με την καθοδήγηση του προπονητικού ΤΙΜ κατάφεραν να φέρουν στην πόλη μας 14 Πανελλήνια μετάλλια σε αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Ακόμα πάρα πολλά μετάλλια στα Τοπικά Πρωταθλήματα και στους διασυλλογικούς αγώνες που συμμετείχαν. Οι Πανελληνιονίκες αθλητές μας για το 2017 είναι: Αντώνης Αχτύπης, (2 μετ.) – Μιλτιάδης Γιαννούτσος (2 μετ.) – Γιάννης Καλογερόπουλος (2 μετ.) – Δημήτρης Φραμπίτσης (1 μετ.) – Γιώργος Μπουτόπουλος (1 μετ.) – Γιώργος Πολυπαθέλης (1 μετ.) και η Δήμητρα Μητρούλια (2 μετ.). Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στην γενική κατάταξη ανά άθλημα και κατηγορία είχαμε την χαρά να καμαρώσουμε δύο νέα παιδιά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Την Κωνσταντίνα Κάρλου στην κατηγορία Παγκορασίδων στον δρόμο και τον Ταξιάρχη Λουκόπουλο στην κατηγορία ΜΙΝΙ Μικρά αγόρια στον δρόμο. Επίσης εντός εξάδας στην γενικά κατάταξη είναι οι Μ. Γιανούτσος (2ος κατ. Νέων Δρόμος και 4ος Πίστα), Διονύσης Καλογεράτος (3ος κατ. ΜΑ στο δρόμο) – Δήμητρα Μητρούλια (3η κατ. ΠΚ στο δρόμο) – Δημήτρης Φραμπίτσης (3ος κατ. Ε στον δρόμο) – Αλέξανδρος Πολυδερόπουλος (5ος κατ. ΜΙΝΙ Μικρά δρόμος) – Αντώνης Αχτύπης (6ος κατ. Α δρόμος) – Ελένη Αραγιάννη (6η κατ. ΠΚ στον δρόμο) – Ηλίας Καραγιάννης (6ος κατ. Α στο ΜΤΒ) – Νίκος Μπούλιας (6ος κατ. ΠΠ στο Δρόμο) και ο Γιώργος Μπουτόπουλος (6ος Ν στην πίστα και Νικητής του Στρατιωτικού Πρωταθλήματος ΕΔ-ΣΑ). Η 5η θέση επετεύχθη από τους 104 αθλητές και αθλήτριές μας που αγωνίστηκαν φέτος επισκεπτόμενοι σχεδόν όλοι την Ελλάδα με τα χρώματα του Ομίλου μας, κάτω από την καθοδήγηση των προπονητών μας, τους αξίζουν δε τα συγχαρητήρια μας και η ευγνωμοσύνη μας. Να σημειωθεί ότι το 2017 ο Όμιλός μας διοργάνωσε 6 αγώνες στο νομό Αχαΐας και Αιτωλίας, με σημαντικότερο τον 40ο αγώνα «ΘΥΣΙΑΣ» με πάνω από 300 αθλητές και αθλήτριες (ρεκόρ συμμετοχών). Αυτές οι επιτυχίες πρέπει να εκτιμηθούν περισσότερο από τους φορείς του νομού μας, για μεγαλύτερη στήριξη, ώστε να μπορέσει ο σύλλογός μας να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής και τη νέα αγωνιστική χρονιά».

 

ΠΗΓΗ:gnomip.gr

 
© Copyright 2022 Τα πάντα για τον αθλητισμό - MarkaSport