Loading...
Friday 13 Jan 2017
99
Click to enlarge

Είμαι στην ευχάριστη θέση,

Να ανακοινώσω ότι για 7η συνεχή χρονιά φέτος η Τοπική Επιτροπή Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. Δυτικής Ελλάδος διοργανώνει το πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης <<ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ>>, τιμώντας την μνήμη του φίλου και μεγάλου παράγοντα που έφυγε από κοντά μας .

Πρόκειται για ένα πρωτάθλημα που διοργανώνουμε κάθε χρόνο με κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων καθώς και Νέων-Ανδρών για πρώτη φόρα, που θα διεξαχθεί στις 14 και 15 Ιανουαρίου στο Π.Ε.Α.Κ. <<ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΦΑΛΟΣ>>.

Η επιλογή του γηπέδου, παρ ’ότι ο Δήμος μας παραχώρησε δωρεάν το ΚΓ Αλεξιώτισσας , έγινε από τη Τοπική Επιτροπή επειδή οι χώροι που διαθέτει το ΠΕΑΚ Τόφαλος είναι πολύ μεγαλύτεροι και διευκολύνουν το πρόγραμμα των αγώνων.

Από την 1η χρονιά της διοργάνωσης καταφέραμε και θεμελιώσαμε ένα πρωτάθλημα που να μετρά και στην ατομική βαθμολογία των αθλητών (raking list), ώστε να υπάρχει κίνητρο και μετά την θεσμοθέτηση του νέου κανονισμού αναπτυξιακών πρωταθλημάτων μας βρίσκει έτοιμους για ανάληψη ακόμα μεγαλυτέρων διοργανώσεων.

Ο νέος κανονισμός της ομοσπονδίας που βασίστηκε στα επιτυχημένα αποτελέσματα τέτοιων πρωταθλημάτων, επιβραβεύει τις προσπάθειες μας που ήταν οι συνεχείς βελτιώσεις στα οργανωτικά και αγωνιστικά θέματα του πρωταθλήματος μας. Μάλιστα από αυτά εξαρτάται και η επιλογή των καλύτερων για τις εθνικές ομάδες.

Όπως κάθε χρόνο συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες από σωματεία από όλη την Ελλάδα και μάλιστα σε περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης .

Σε γενικές γραμμές η συμμετοχή που ξεπερνά τα συνηθισμένα όρια των open μας δημιουργεί έναν ευχάριστο πονοκέφαλο, επιβεβαιώνοντας ότι έχουμε πετύχει απόλυτα στον στόχο μας και το τουρνουά καθιερώθηκε ως ένα από τα κορυφαία στην ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση . Αυτό καταδεικνύεται και από το γεγονός ότι από πλευράς ποιότητας αθλητών θα είναι παρόντες οι καλύτεροι και μάλιστα με παρόντα τον κορυφαίο σήμερα έφηβο Γιάννη Σγουρόπουλο που πέραν των ατομικών του επιτυχιών σε διεθνές επίπεδο πρόσφατα συμμετέχει ως μέλος της Εθνικής ομάδας Ανδρών

Οι αγώνες θα γίνουν με πλήρη διαβάθμιση των αθλητών και αθλητριών, δίνοντας την δυνατότητα πολλών αγώνων, και για αυτό διαμορφώσαμε ένα πρόγραμμα με αξιώσεις . Είμαστε βέβαιοι , ότι όπως πάντα, θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αθλητών, σωματείων και παραγόντων που δείχνουν ότι μας εμπιστεύονται και τους οφείλουμε το καλύτερο.

Ήδη το αναλυτικό ωριαίο πρόγραμμα είναι αναρτημένο στο διαδίκτυο, καινοτομώντας και σε αυτό με την βοήθεια των συνεργατών μας οι όποιοι θα έχουν συνεχή ενημέρωση και στην διάρκεια των αγώνων με κληρώσεις αποτελέσματα ,σχόλια κλπ

Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν τα σωματεία και οι αθλητές και φέτος δείχνουν το υψηλό επίπεδο οργάνωσης που και αυτό από μόνο του είναι ένα πολύ καλό κίνητρο , που καταδεικνύει και το επίπεδο του τουρνουά. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε άψογοι στις υποχρεώσεις μας προς όλους.

Στο πλευρό μας και φέτος έχουμε συνδιοργανωτη και συμπαραστάτη τον δήμο Πατρών σε ότι χρειαζόμαστε . Για 7η συνεχή χρονιά μέγας χορηγός είναι η εταιρία αναψυκτικών ΛΟΥΞ ,αρωγός σε όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στην πόλη μας , την όποια και ευχαριστούμε ιδιαιτέρα, τα ξενοδοχεία MEDITERRANEE, ASTIR, ACHAIA BEACH ΑΙR OTEL,TZAKI, KALLIRROE τις εταιρίες , εμπορίας ελαιολάδου ΧΕΝΙΑ, , την εταιρία ζαχαρωδών προϊόντων ΚΟΥΛΟΥ, , τη βιομηχανία μοκετών Ι. ΣΑΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε., το εστιατόριο ΚΑΡΑΦΑΚΙ, το γυμναστήριο ΕΥΕΞΙΑ και την γαλακτοβιομηχανία ΠΡΩΤΟ, την εταιρία ACHAIA CLAUSS, την εταιρία RIZZA FAN, την εφημερίδα ΓΝΩΜΗ και την ιστοσελίδα gnomip.gr που βοηθούν φέτος την προσπάθεια μας .

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στην Τοπική Επιτροπή, Πολύκαρπο Ευθυμάκη , Κωστακιώτη Δημήτρη, Ζαχαρόπουλο Ζαχαρία, Χατζηλυγερούδη Γιάννη, και Ρέγκλη Θεόδωρο, τον ομοσπονδιακό προπονητή Σωτήριο Ζήκο, τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή Μιχάλη Κατσικαδέλη για την ιστοσελίδα των αγώνων, την Μαρία Χατζηφώτη γραμματέα της Τοπικής Επιτροπής , τον επιδιαιτητή των αγώνων , διεθνή διαιτητή ,Απόστολο Τσιούνη και τους διαιτητές για την πολύτιμη προσφορά τους καθώς και τους αθλητές, προπονητές και τους παράγοντες των σωματείων που τιμούν την διοργάνωση με την συμμετοχή τους.

Παναγιώτης Τζόβολος

Μέλος του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α.

Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α.

Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής

 

 
Copyright © 2024 Τα πάντα για τον αθλητισμό - MarkaSport