Loading...
Τρίτη 06 Νοέ 2018
Άγγελος Δανιήλ: "Χρεωμένη ένα εκατομμύριο ευρώ η Ένωσή μας"-Τι είπε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου
Κλίκ για μεγέθυνση

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελος Δανιήλ, χθες στα γραφεία της Ένωσης, παρουσία του διοικητικού συμβουλίου και της Διονυσίας Λουκοπούλου που είναι εκπρόσωπος της εταιρείας «A&D sports management», αλλά και υπεύθυνη του προγράμματος ανάπτυξης των υποδομών.

 

Ο Δανιήλ θέλησε, όπως ανέφερε, να βάλει τα πράγματα στην θέση τους διότι πολλά λέγονται και γράφονται διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. Επίσης, σχολίασε ότι στα ευαίσθητα θέματα που αφορούν τα πρωταθλήματα υποδομών πρέπει κάποιοι να είναι πιο ενήμεροι και όχι ο καθένας να λέει πράγματα που είναι πέρα ώς πέρα αναληθή. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι σε αυτή την πόλη -και επειδή έχει την φήμη του ανθρώπου που δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- χάνουμε το δάσος και κοιτάμε μόνο το δέντρο. Μας ενδιαφέρει δηλαδή περισσότερο η ίντριγκα, παρά η ουσία. Η διοίκηση τόνισε ότι «κοιτάει» μόνο το ποδόσφαιρο και τίποτε άλλο και η φιλοσοφία της είναι ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι δημόσιες σχέσεις. Τα θέματα που έπεσαν… στο «τραπέζι» ήταν πάρα πολλά, ωστόσο τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης αναφέρουν:

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ

«Σοβαρό πρόβλημα έχουμε με τα γήπεδα και γνωρίζετε ότι χωρίς αυτά δεν υπάρχουν υποδομές. Είχα δηλώσει τον Αύγουστο πως θα είναι έτοιμα τρία γήπεδα. Ο δήμος ήδη κάνει τεράστια προσπάθεια, ευτυχώς όμως γι’ αυτόν και δυστυχώς για εμάς οι τρόποι επιχορήγησης είναι πολύ πιο εύκολοι. Αυτή την στιγμή η περιφέρεια επιδοτεί τον δήμο, ενώ για εμάς σαν Ένωση, σε ό,τι αφορά θέματα επιχορήγησης από το κράτος, από την ΕΠΟ κάτι τέτοιο δεν υφίσταται.

Κάνουμε προσπάθεια τα 180 χιλιάδες ευρώ που θα έρθουν στην Ένωση (και αυτό θα συμβεί άμεσα) να είναι χορηγία από ιδιωτική εταιρεία. Από το 2001 δεν έχει γίνει απολογισμός για το γήπεδο των Προσφυγικών (1 εκ. ευρώ) που σημαίνει ότι όποια κρατική επιχορήγηση βρίσκει η Ένωση, από οποιονδήποτε φορέα αυτόματα παρακρατείται και βεβαιώνεται στην Γ’ ΔΥΟ, στο υπόλοιπο του ποσού. Άρα, αυτή την στιγμή η Ένωσή μας είναι χρεωμένη 1 εκ ευρώ», ανέφερε ο κ. Δανιήλ.

Όσον αφορά τις κατηγορίες για τα οικονομικά θέματα τόνισε: «Βάζουμε λεφτά από την τσέπη μας. Έχουμε χαλάσει πάνω από 3.000 ευρώ ο καθένας μας. Είμαστε άνθρωποι που πληρώνουμε το ποδόσφαιρο. Με τον Δημητρίου είχα καλές σχέσεις, όμως τις χάλασα για το καλό του ποδοσφαίρου με τη συγκρότηση των Ομίλων στη Γ' Εθνική. Τώρα μας δίνουν έναν παρατηρητή στη Γ’ Εθνική και δεν μας ενδιαφέρει, ας μην δώσουν και κανέναν. Μη θυμηθούμε τι γινόταν παλαιότερα με τα «παρατηρηλίκια»… ας το αφήσουμε».

«ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΗΤΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ»

Όσον αφορά γι’ αυτά που γράφτηκαν με την διαιτησία και τους ορισμούς στα παιδικά πρωταθλήματα ανέφερε: «Η μείωση των διαιτητών μας από τους πίνακες μας πόνεσε πολύ. Ναι, έχουμε υποστεί μία ήττα και δεν θα δικαιολογηθώ για το γεγονός ότι ήταν πανελλήνιο φαινόμενο αυτό. Το επίπεδό μας στην αχαϊκή διαιτησία παραμένει υψηλό και έχουμε βάθος. Όταν πήγαμε στην ΕΠΟ ο Περέιρα δεν μας έδωσε καμία απάντηση για ποιο λόγο «κόπηκαν» οι διαιτητές μας. Είμαι σίγουρος ότι θα αναγνωριστεί το λάθος τους και θα έχουμε έναν επιπλέον διαιτητή στη Φούτμπολ Λιγκ. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι η διαιτησία είναι χωρισμένη και ο ένας κοιτάει να βγάλει το μάτι του άλλου, γι’ αυτό τον λόγο δεν έχουμε διαιτητή στην Σούπερ Λιγκ. Όσον αφορά το θέμα που παρουσιάστηκε με τους δύο διαιτητές που διηύθυναν 8 και 7 αναμετρήσεις, δεν ισχύει. Κάθε διαιτητής έχει κάποιον κωδικό. Οι νέοι ρέφερι ακόμα δεν έχουν, οπότε και για να βγουν τα Φ.Α. φάνηκε ότι αγωνίστηκαν οι δύο αυτοί διαιτητές. Αν κανείς ανατρέξει στα Φ.Α., θα διακρίνει τα ονόματα των ρέφερι, ενώ να επισημάνουμε ότι ο ένας από τους δύο το Σαββατοκύριακο είχε δηλώσει κώλυμα».

 

ΠΗΓΗ:gnomip.gr

 
© Copyright 2020 Τα πάντα για τον αθλητισμό - MarkaSport