Loading...
Πέμπτη 30 Απρ 2020
ΑΠΟΛΛΩΝ :"Λάβρος ο Γιώργος Αθανασίου κατά Παντ. Αναστασόπουλου
Κλίκ για μεγέθυνση
Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Γιώργος Αθανασίου με γραπτή του δήλωση απαντά στις δηλώσεις του επιχειρηματία Παντελή Αναστασόπουλο, τον οποίο φωτογραφίζει αλλά δεν αναφέρει το όνομά του. Θυμίζουμε ότι οι «μελανόλευκοι» απέρριψαν πρόσφατα πρόταση του κ. Αναστασόπουλου για να αναλάβει τον Απόλλωνα και από τότε ακολούθησαν αρκετές τοποθετήσεις του σε ΜΜΕ για το συγκεκριμένο θέμα. Επί της ουσίας ο Απόλλωνας του απαπαντά  και βάζει τέλος οριστικά σε αυτή την υπόθεση με την γραπτή δήλωση του κ. Αθανασίου η οποία έχει ως εξής: «Το τελευταίο διάστημα στο χώρο του πατραϊκού τύπου, διαδίδεται ότι κάποιος «επενδυτής» ζητά να αναλάβει τον Α.Σ. Απόλλων , εμφανιζόμενος σαν μεσσίας , προφασιζόμενος να τον ξεχρεώσει , τοποθετώντας δική του διοίκηση αποτελούμενη σχεδόν αποκλειστικά από πρώην μέλη ΠΑΕ.
Ο εν λόγω κύριος μετέρχεται πλήθος αναληθειών περιφερόμενος από site, σε εφημερίδες και ραδιόφωνα. Αντιμετωπίζει τον Α.Σ. Απόλλων σαν επιχείρηση, εμφανιζόμενος ως επιχειρηματίας, αν και ο ίδιος δεν μας έχει πει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, όταν από τα λεγόμενα του προφανώς δείχνει να αγνοεί πλήρως τις λειτουργίες και τις πρακτικές των Αθλητικών Σωματείων, πολύ περισσότερο, για ένα σωματείο σαν τον Απόλλωνα με ιστορία 94 χρόνων ο οποίος δεν γίνεται να εκχωρηθεί.
Αυτά τα αναληθή που σκοπίμως διαδίδει προκαλούν ζημία και δυσφημούν τον σύλλογο . Ενημερώνουμε τον κύριο «επενδυτή» ότι διοίκηση υπάρχει στον Απόλλωνα , που τον διοικεί με όλα τα τεχνοκρατικά μέσα, έχοντας καταφέρει στα δυο χρόνια της διοίκησής μας να μην έχει δημιουργηθεί εις βάρος του κανένα χρέος. Κατόπιν τούτων απαιτώ από τον συγκεκριμένο κύριο να μην ξανά ασχοληθεί με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, σε αντίθετη δε περίπτωση θα προβώ σε κάθε νόμιμο μέσον για την προάσπιση των καλώς νοουμένων συμφερόντων του σωματείου μας
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
Ο πρόεδρος
Γ. Αθανασίου».
 
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ 
Ο κ. Αναστασόπουλος απάντησε με ανάρτηση του και διέψευσε τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη λέγοντας ότι θα κρατήσει γι αυτόν τα μηνύματα που του έστελναν, τα οποία δείχνουν ότι και τον ξέρουν και ότι ο σύλλογος έχει χρέη!

Αναλυτικά:

“Είναι πραγματικά εντυπωσιακό να ζητά ο κ. Αθανασίου, πρόεδρος του Απόλλωνα, να μην ασχοληθώ ξανά με τον σύλλογο, αφότου ο ίδιος δήλωσα πως αποσύρω το ενδιαφέρον μου, καθώς η ως τώρα ενασχόλησή μου ήταν χάσιμο χρόνου. Γιατί το μέγεθος ενός σωματείου ενίοτε καθορίζεται (δυστυχώς) από το μέγεθος των διοικούντων του.

Απ’ όσα είπε κρατώ το ότι «δεν έχει δημιουργηθεί κανένα χρέος στον Απόλλωνα». Με αυτό το δεδομένο, είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα βρουν επενδυτή και θέλοντας να διευκολύνω προς αυτή την κατεύθυνση, κρατώ για μένα τα ηλεκτρονικά μηνύματα, που έχουν έρθει από τη διοίκηση της ομάδας, της οποίας ο πρόεδρος «ΔΕΝ» με γνωρίζει και στα οποία καταγράφονται τα χρέη που ΔΕΝ υπάρχουν.
Με την ευχή ο Απόλλωνας να έχει τη διοίκηση που αρμόζει στην ιστορία του, με την πεποίθηση ότι δεν θα με ενοχλήσουν ξανά, γιατί πλέον κάθε μήνυμα θα βγαίνει στη δημοσιότητα, εύχομαι καλή επιτυχία στο σωματείο της Πάτρας”.

Μοιραστείτε το Facebook

Μοιραστείτε το Twitter

Μοιραστείτε το Google+

Μοιραστείτε το Reddit

Μοιραστείτε το Pinterest

Μοιραστείτε το Linkedin

Μοιραστείτε το Tumblr
 
© Copyright 2021 Τα πάντα για τον αθλητισμό - MarkaSport