Loading...
Πέμπτη 06 Ιούλ 2017
Καμίσης: «Δεν έκανα με κανέναν συμφωνία ότι θα είμαι πρόεδρος μαριονέτα, για να αποφασίζουν άλλοι ερήμην μου»
Κλίκ για μεγέθυνση

Με νέα γραπτή του δήλωση ο Φίλιππος Καμίσης αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις στον Απόλλωνα. Η δήλωση έχει ως εξής:

«Το βράδυ της Τρίτης 4 Ιουλίου, είχα συγκαλέσει για δεύτερη συνεχόμενη μέρα συμβούλιο, προκειμένου να οδηγηθούμε σε εκλογές, χωρίς δικαστική παρέμβαση.

Οι τελούντες υπό παραίτηση σύμβουλοι με ενημέρωσαν δια της γραμματείας ότι δεν προτίθενται να τιμήσουν την πρόσκληση για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Αντίθετα, παρά τις συνεχείς προσκλήσεις και εκκλήσεις μου, την ίδια ώρα μεθόδευαν την προσφυγή σε λύσεις εντυπωσιασμού, ενώ το ίδιο αποτέλεσμα μπορούσε και μπορεί ακόμη, εύκολα να επιτευχθεί, εάν απλώς προσέλθουν σε ένα συμβούλιο ώστε να ορίσουμε από κοινού Γενική Συνέλευση που θα αποφασίσει για προσωρινή διοίκηση και εκλογές, πριν οριστικοποιήσουν τις παραιτήσεις τους.

Ακόμα πιο εύκολα δε, οι παραιτηθέντες σύμβουλοι έχουν την απόλυτη πλειοψηφία να διοικήσουν το Σύλλογο κανονικά, όπως έκαναν τον τελευταίο μήνα, ορίζοντας πρόεδρο που θα πιστεύει στις κινήσεις τους και θα αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Θυμίζω ότι κάθε πρόεδρος Δ.Σ. είναι υπεύθυνος για το χρονικό διάστημα της δικής του θητείας, επομένως δεν μπορεί κανείς να μου πει ότι δεν έχω κάνει και εγώ το ίδιο. Δεν γίνεται αντιληπτό γιατί ζητείται να διοριστεί προσωρινή διοίκηση που θα εκλέξει νέο διοικητικό συμβούλιο, σε απώτερο χρονικό ορίζοντα, ενώ το συμβούλιο στο οποίο πλειοψηφεί η ομάδα που πήρε την πρωτοβουλία να σύρεται ο Σύλλογος στα δικαστήρια θα μπορούσε να υπάρχει ήδη σήμερα. Η κοινή λογική φαίνεται ότι έχει καταρρεύσει, μια και κανείς δεν ρωτά, κανείς δεν απαντά το απλό ερώτημα: Γιατί παραιτήθηκε σύσσωμη η ομάδα Βερβίτα εφόσον είχε την απόλυτη πλειοψηφία και τη σιωπηρή συναίνεση να διοικήσει; Και για να τελειώνει το μύθευμα που εντέχνως διακινείται: δεν έκανα με κανέναν συμφωνία ότι θα είμαι πρόεδρος μαριονέτα, για να αποφασίζουν άλλοι ερήμην μου.

Δεν μπορεί να μιλούν για αθέτηση συμφωνίας στα ραδιόφωνα, άνθρωποι με τους οποίους ουδέποτε συμφώνησα ή συνομίλησα. Οι ίδιοι που επιχαίροντας με χαρακτήριζαν αιχμάλωτο. Άλλοι αθέτησαν την υπόσχεσή τους να εισφέρουν άμεσα συγκεκριμένα ποσά στο Σύλλογο και αυτά είναι γραμμένα, δεν είναι ισχυρισμοί περί δήθεν συμφωνίας. Για μία ακόμη φορά, επαναφέρω την απλή πρόταση που θα δώσει στο Σύλλογο λύσεις άμεσα και όχι μετά από μήνες. Σας καλώ σε Διοικητικό Συμβούλιο, σε χρόνο που εσείς θα ορίσετε, μέσα στην εβδομάδα, προκειμένου να οριστεί νόμιμα Γενική Συνέλευση ώστε είτε να διεξάγουμε συμπληρωματικές εκλογές είτε ακόμη να ορίσουμε προσωρινή διοίκηση, αυτήν ακριβώς την ίδια που εσείς προτείνετε στο Πρωτοδικείο. Σε τι θα ωφελήσει η διοίκηση Πρωτοδικείου που δεν μπορούσε να κάνει το υπάρχον διοικητικό συμβούλιο;

Μην κρύβεστε πίσω από δικαιολογίες, κανείς δεν θα θεωρήσει άκυρη την ανάκληση των παραιτήσεών σας και ομόφωνα, χωρίς «αιχμαλωσίες», στη Γενική Συνέλευση θα ορίσουμε διοικητικό συμβούλιο αυτό που εσείς επιθυμείτε. Οτιδήποτε άλλο θα σημαίνει ότι οι κινήσεις ήταν προσχεδιασμένες και μεθοδευμένες και ο στόχος κρυφός και σκοτεινός».

 
© Copyright 2022 Τα πάντα για τον αθλητισμό - MarkaSport