Loading...
Τετάρτη 28 Φεβ 2024
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ  Στις 3 Απριλίου η Τακτική δικάσιμος τωνκοκκινονόμαυρων φιλάθλων !!!
Κλίκ για μεγέθυνση

Σήμερα το μεσημέρι στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου δικάστηκαν οι συλληφθέντες για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα του πρωταθλήματος της Super League 2 ανάμεσα στο Διαγόρα και την Παναχαϊκή που διεξήχθη στην Κυριακή 25/2 στο δημοτικό στάδιο Ρόδου.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των 25 οπαδών της Παναχαϊκής και τους ενός του Διαγόρα, ζήτησαν την αναβολή της δίκης, καθώς απέχουν από τα καθήκοντα τους. Η έδρα έκανε δεκτό το αίτημα των συνηγόρων ορίζοντας νέα δικάσιμο για τις 3 Απριλίου 2024 και παράλληλα άφησε ελεύθερους όλους τους κατηγορούμενους, επιβάλλοντας τους περιοριστικούς όρους.
Στον οπαδό του Διαγόρα, επιβλήθηκε απαγόρευση προσέγγισης και εισόδου στις αθλητικές εγκαταστάσεις που προπονείται ο Διαγόρας, όπως και την παρουσία του στο Α.Τ. Ρόδου μία ώρα πριν έως και μία ώρα μετά τη διεξαγωγή των αγώνων του Διαγόρα.

ΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΩΝ "ΚΟΚΚΙΝΝΟΜΑΥΡΩΝ" 

Οι οπαδοί της Παναχαϊκης επιστρέφουν στην Πάτρα μετά την αναβολή, ωστόσο θα έχουν περιορισμούς έως ότου εκδικαστεί η υπόθεση.

Συγκεκριμένα τους απαγορεύεται η προσέγγιση και είσοδος σε οποιαδήποτε εγκατάσταση προπονείται ή αγωνίζεται η Παναχαϊκή ή ο Διαγόρας αντίστοιχα και η εμφάνισή τους στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μία ώρα πριν την έναρξη των αγώνων και η παραμονή τους εκεί μέχρι και μία ώρα μετά τη λήξη του αγώνα.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕΜΙΤΕΚΟΛΟΥ


Συγκίνηση στα αποδυτήρια της Παναχαϊκής σήμερα το πρωί!

Ο Προέδρος της Ερασιτεχνικής Παναγιώτης Σεμιτέκολος, συνοδευόμενος απο τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Τάτση, μίλησε απο καρδιάς, λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, στους παίκτες και το Τεχνικό Επιτελείο της ομάδας!

Τα λόγια του ήταν χαρακτηριστικά του κλίματος που επικρατεί τις τελευταίες ώρες με αφορμή την άδικη σύλληψη των φίλων της ομάδας στη Ρόδο αλλά και το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με την Καλαμάτα, το οποίο ως γνωστόν θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών μετά την άδικη τιμωρία η οποία έχει επιβληθεί στην ομάδα.

“Η Παναχαϊκή είναι ΜΙΑ” ανέφερε ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής και συνέχισε: “Είναι μια τεράστια Οικογένεια που στις δύσκολες ώρες βρίσκεται πάντα ενωμένη!

Ενωμένη ακόμα περισσότερο σήμερα που δικά μας παιδιά βρίσκονται άδικα κρατούμενα στη Ρόδο. Δεν είναι ούτε, χούλιγκανς, ούτε μασκοφόροι, ούτε εγκληματίες. Είναι φίλαθλοι και οπαδοί. Ειναι παιδιά της διπλανής πόρτας. Ειναι δικά μας παιδιά!

Το γήπεδο την Κυριακή θα μοιάζει κενό. Στην πραγματικότητα όμως να ξέρετε οτι θα είναι γεμάτο, απο χιλιάδες φιλάθλους που θα βρίσκονται νοερά δίπλα σας. Θα βρίσκονται στις τηλεοράσεις, στις πλατείες, στους δρόμους… Θα βρίσκονται παντού και θα σας παρακολουθούν…

Θα μοιάζει κενό αλλά στην πραγματικότητα δεν θα είναι!

Θα μοιάζει κενό γιατί το “έγκλημα” που καταλόγισαν σε κάποια παιδιά ήταν οτι εκφράσανε τη χαρά τους εκδηλωτικά.

Τραγούδησαν με τη φλόγα της ψυχής τους και άναψαν καπνογόνα. Γιατί η φλόγα του καπνογόνου είναι στην πραγματικότητα η φλόγα της ψυχής τους!

Γι΄αυτά τα παιδιά που σήμερα βρίσκονται κλεισμένα άδικα σε κρατητήρια αξίζει να αγωνιστείτε την Κυριακή.

Και όταν με το καλό ο αγώνας τελειώσει να πάτε εκεί! Κάτω απο την κερκίδα τους για να τους αφιερώσετε τη νίκη. Μπορεί τα καθίσματα να είναι κενά αλλά να ξέρετε οτι στην καρδιά μας θα είναι γεμάτα” κατέληξε ο Πρόεδρος της Π.Γ.Ε. καταχειροκροτούμενος απο τους παίκτες και το Τεχνικό Επιτελείο της ομάδας.

 
 
 
 
 
Copyright © 2024 Τα πάντα για τον αθλητισμό - MarkaSport