Loading...
Δευτέρα 31 Ιούλ 2023
Ξηρασίας συνεχειας.... στην Παναχαϊκή !
Κλίκ για μεγέθυνση

Χωρίς Σταθάκη σχεδιαζεται η επόμενη μέρα και δίχως να κουνιέται «φύλλο», παρά τις φήμες για συμφωνία με προπονητή.

Όλα προχωρούν στην Παναχαϊκή και όλα τα ίδια μένουν. Μία ακόμα εβδομάδα πέρασε με πολλές υποσχέσεις αλλά και μηδενικές εξελίξεις στους «κοκκινόμαυρους», που μας ενημέρωσαν ότι θα ξεκινήσουν προετοιμασία στις 7 Αυγούστου, αλλά μπήκε ο Αύγουστος και δεν έχει κουνηθεί «φύλλο»!

Για όσους το λησμονούν, η Παναχαϊκή δεν έχει ακόμα ούτε προπονητή, ούτε τεχνικό επιτελείο, ενώ για ρόστερ… δεν το συζητάμε καν. Θα πρέπει να γίνει λοιπόν μία τεράστια υπέρβαση για να μπορέσει να θυμίσει ομάδα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα!

Και δεν αναφερόμαστε στην επίσημη «πρώτη», αλλά στην έναρξη του πρωταθλήματος, που σύμφωνα με τη Λίγκα θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Εμφάνιση της διοίκησης!
Το θέμα είναι ότι στον «πλανήτη Παναχαϊκή», ούτε διοίκηση δεν υπάρχει ώστε να τρέξει όλα αυτά τα προαπαιτούμενα. Μεσούσης της προηγούμενης εβδομάδας οι μέτοχοι των «κοκκινόμαυρων» εξέδωσαν μία ανακοίνωση, στην οποία δεν ανέφεραν ουσιαστικά απολύτως τίποτα, παρά μόνο ότι θα πράξουν επιθετικά απέναντι στα προβλήματα που υπάρχουν στους «κοκκινόμαυρους». Αυτά δηλαδή που η παρούσα διοίκηση δημιούργησε!

Και μέσα σε όλα αυτά διαρρέεται ότι στην Παναχαϊκή, έχουν βρεθεί όλοι οι απαραίτητοι… συμπαίκτες που στην αρχή θα είναι με τη μορφή των χορηγών, αλλά θα αναλάβουν και το μάνατζμεντ. Ούτε σε αυτόν τον τομέα όμως ανακοινώθηκε κάποια εξέλιξη και επί της ουσίας, δεν έχει ξεκαθαρίσει η επιρροή τους στην ομάδα.

Τεράστια τα ποσά που απαιτούνται
Η φερόμενη συμφωνία με προπονητή (οι πηγές αναφέρουν τον Κωνσταντίνο Βελιτζέλο), δεν έχει επισημοποιηθεί, παίκτες δεν έχουν -επισήμως τουλάχιστον- αποκτηθεί, ενώ δεν υπάρχει καμία ουσιαστική εξέλιξη ούτε στο πεδίο των προσφυγών και των διαπραγματεύσεων με τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από την ομάδα και στους οποίους οφείλεται μεγάλο μέρος του συμβολαίου τους.

Εξάλλου αν δεν διευθετηθεί αυτό το ζήτημα, οι «κοκκινόμαυροι» θα το συναντήσουν πολύ άμεσα μπροστά τους και μάλιστα τα ποσά που θα χρειαστούν να δαπανηθούν είναι υπέρογκα.

Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι παράλληλα πρέπει να σχηματιστεί μία ομάδα από το ξεκίνημα και να δοθούν και οι απαραίτητες εγγυήσεις ή και προκαταβολές σε κάποιες περιπτώσεις.

Χωρίς Σταθάκη η επόμενη μέρα
Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον Πέτρο Σταθάκη να αποχωρεί από το προσκήνιο και το νέο διοικητικό σχήμα να μην τον περιλαμβάνει στη θέση του διαχειριστή. Σε αυτό το σενάριο, θα πρέπει να μάθουμε ποιος θα «τρέχει» την ομάδα μέσω κάποιας ενημέρωσης.

Πάντως η πλήρης απεμπλοκή του Πέτρου Σταθάκη από την ΠΑΕ μοιάζει δύσκολη, καθώς οι Αμερικάνοι μέτοχοι της ομάδας θα πρέπει να έχουν κάποιο εκπρόσωπο στα κοινά της, χωρίς να δείχνει πιθανό να βρουν αντικαταστάτη του Σταθάκη.
 
 
© Copyright 2024 Τα πάντα για τον αθλητισμό - MarkaSport