Loading...
Πέμπτη 23 Φεβ 2023
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Π.Σεμιτεκολος Δεν ξέρεις τί σου ξημερώνει.
Κλίκ για μεγέθυνση

Με τη δική της πολύ μεγάλη προσοχή και διακριτικότητα η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή παρακολουθεί τις εξελίξεις που αφορούν το πρωτάθλημα της Super League 2 που συνεχίζει να έχει «κατεβάσει ρολά», αλλά και την ποδοσφαιρική ομάδα της Παναχαϊκής.

Ο Παναγιώτης Σεμιτέκολος ρωτήθηκε » για να σχολιάσει την όλη αυτή κατάσταση και έχει ενδιαφέρον η τοποθέτηση του προέδρου της Παναχαϊκής Γ.Ε.

«Κάνεις το σταυρό σου γιατί δεν ξέρεις τί σου ξημερώνει. Στην Παναχαϊκή είναι θέμα οικονομικό και αφορά την ανώνυμη εταιρεία. Μας πέφτει μία θεσμική ευθύνη. Εμείς την υποχρέωσή μας την βγάλαμε όταν πήραμε την ομάδα στα χέρια μας, φέραμε επενδυτή και βοηθήσαμε στην ίδρυση της Α.Ε..

Αν η ομάδα επανέλθει στα χέρια μας σαν Ερασιτεχνική θα προσπαθήσουμε να την κρατήσουμε πέντε χρόνια να γίνει εξυγίανση και μετά να προχωρήσει. Αν δεν βρεθεί στο μεταξύ άλλος επενδυτής. Στη Δυτική Ελλάδα όμως δεν γίνεται καμία επένδυση, αφού όποιος αναλάβει δύσκολα μπορεί να στηριχθεί στα λεγόμενα της Πολιτείας. Αυτοί δεν είπαν ‘θα πάρετε τόσα’ και τελικά δεν έδωσαν φράγκο;».

«Θα αναλάβουμε ότι ευθύνη χρειαστεί»
Η κατάσταση στον Ερασιτέχνη και η ευθύνη που θα πρέπει να αναλάβει σε περίπτωση που περάσει ξανά η ποδοσφαιρική ομάδα στα χέρια του, είναι σημαντική με τον Π. Σεμιτέκολο να συνεχίζει:

«Εμείς κάναμε ενέργειες να φτάσει το θέμα στη Βουλή και η απάντηση ήταν λες και μιλούσαν… θαμώνες καφενείου! Ότι χειραγωγείται η Παναχαϊκή. Υπάρχουν αποδείξεις και στοιχεία; Αν υπάρχουν θα πάμε εμείς πρώτοι μάρτυρες. Αλλά δεν έχουν… Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη αλλά δεν το ευχόμαστε. Στα τμήματά μας σαν Ερασιτέχνης συντηρούμε ευλαβώς 30 οικογένειες. Δεν χρωστάμε πουθενά! Αν έρθει το ποδόσφαιρο, θα είναι ένα… βάρος που θα μας πάει πίσω. Δυστυχώς φοβόμαστε τι θα ακολουθήσει. Υπάρχουν ομάδες που δεν έδωσαν εγγυητική και παίζουν στο πρωτάθλημα κανονικά με ένα πρόστιμο. Οι υπόλοιποι γιατί έδωσαν τα λεφτά;»

«Μας βρήκαν, δεν τους βρήκαμε»
Για την επένδυση που έγινε πριν 1,5 χρόνο και την τότε επικοινωνία με τον Πέτρο Σταθάκη και τους Αμερικάνους, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής τόνισε:

«Και οι Αμερικάνοι προόριζαν να κάνουν μία επένδυση ενός εκατομμυρίου (σ.σ. 1,2 εκ.). Τα 700 χιλιάρικα τα έχουν δώσει και μέσα σε αυτά είναι και τα χρέη από εποχής Καλογερόπουλου και έπειτα. Τώρα εκδικάζονται και παλιότερες υποθέσεις, μπορούν να φτάσουν τα ποσά 2 εκ. ευρώ. Κάναμε συμφωνίες με αυτά τα παιδιά και μας έδωσαν τα λεφτά που ήταν να αποδώσουν στην Ερασιτεχνική. Ο Σταθάκης μας βρήκε, δεν τον βρήκαμε εμείς. Πήραμε και μία εγγύηση, ένα ποσό μπροστά, που δεσμεύτηκε και δόθηκε τμηματικά στην ομάδα. Οι παίκτες έχουν δίκιο, το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πρόβλημα».

Ηλίας Μάτσας

RELATED TOPICS:MATCHΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΕΜΙΤΕΚΟΛΟΣΠΑΝΑΧΑΙΚΗΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟADVERTISEMENT
YOU MAY LIKE
Εντυπωσιακό «2×2» για τις Μικτές της ΕΠΣ Αχαΐας


Super League 2: «Την Τετάρτη, 1 Μαρτίου, περιμένουμε το αποτέλεσμα της Ειδικής Επιτροπής»


Λεουτσάκος: «Θα φανεί αν είμαι εγώ το πρόβλημα»


Δεν τελειώνουν οι οφειλές της Παναχαϊκής – Σειρά έχουν τώρα οι Τσερούτι και Μουκίδης

 
 
© Copyright 2024 Τα πάντα για τον αθλητισμό - MarkaSport