Loading...
Πέμπτη 07 Φεβ 2019
Δημήτρης Θανόπουλος στο «patragossip»: Ο «μεγάλος έρωτας»
Κλίκ για μεγέθυνση

Mε την Θύελλα και η -καλή – συνεργασία με τον Καλλέργη!

Ο Δημήτρης Θανόπουλος μίλησε στο «patragossip» και απάντησε στα… πάντα. Αλέξανδρος Καλλέργης, μελλοντικοί στόχοι, χαρές και λύπες, σκέψεις αποχώρησης, άλλες πόρτες και πιθανές συμμαχίες, όλα σε… ένα!

Aυτή σίγουρα δεν είναι μια συνηθισμένη συνέντευξη. Γιατί; Ε, δεν θα σας τα αποκαλύψουμε και όλα. Ο Δημήτρης Θανόπουλος, είναι τύπος που αν καθίσεις μαζί του σίγουρα έχεις να πεις πολλά. Αν τον ακούσεις να μιλάει; Σίγουρα θα περιμένεις μέχρι την επόμενη φορά που θα το ξανακάνεις.

Ο Δημήτρης Θανόπουλος, αν δεν ήταν o γενικός γραμματέας της Θύελλας και ψυχή της ομάδας, θα μπορούσε με… άνεση να γίνει αθλητικός δημοσιογράφος. Οι απαντήσεις του θα σε πείσουν γι’ αυτό.

Το «patragossip» συνάντησε τον Πατρινό επιχειρηματία, στο περιθώριο του εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ατρόμητο το Σάββατο και συνομίλησε μαζί του για όλα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός

– Πως προέκυψε η συνεργασία με τον Αλέξανδρο Καλλέργη και αν θεωρείται ότι θα είναι προσοδοφόρα για να ανέβει επίπεδο η Θύελλα Πατρών;

«Με την οικογένεια Καλλέργη δεν γνωριστήκαμε σήμερα. Για όσους δεν το γνωρίζουν, εκτός από άριστες επαγγελματικές σχέσεις, κοντά στα 30 χρόνια, η φιλία μας, η ανώτερη των σχέσεων, είναι ανιδιοτελής, αφοσιωμένη και ευελπιστώ να είναι αιώνια. Τόσο με τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καλλέρη, ιδρυτή της εταιρίας ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ MHXANHMATA, όσο και με τον γιο του και συνεχιστή της οικογενειακής επιχείρησης, Αλέξανδρο Καλλέργη, είναι πολλά αυτά που μας συνδέουν.

Τώρα, σε ότι αφορά την συνεργασία μας στη Θύελλα Πατρών, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται. Και πριν δύο χρόνια, αν θυμάμαι καλά, ο Αλέξανδρος Καλλέργης στήριξε την προσπάθεια μας, μπαίνοντας βασικός χορηγός στο μπροστινό μέρος της φανέλας. Πρωτοβουλία που σπανίζει στην εποχή της κρίσης, από την οποία μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε»

 Εφικτός ο φετινός στόχος της ανόδου ;

«Κατά κύριο λόγο, η εξέλιξη και η αξιοποίηση των ταλέντων της ομάδας παραμένει και φέτος πάγια θέση και επιδίωξη μας. Αν στη πορεία, όμως, έρθει η άνοδος της Δ Εθνικής, σε καμία περίπτωση δεν θα πούμε όχι Καλοδεχούμενη να είναι».

– Πόσα χρόνια βρίσκεστε στο τιμόνι της ομάδας;

 

 ÃŽÂ‘ποτέλεσμα εικόνας για Τακης θανοπουλος θυελλα

«Το 1979 ξεκίνησε ο πατέρας μου, ο Τάκης Θανόπουλος, ως ποδοσφαιριστής. Η ανάμειξη στα διοικητικά της ιστορικής Θύελλας Πατρών έγινε το 1992. Ενώ από το 2008, ανέλαβα εγώ τα ηνία».

– Μετά από 28 χρόνια, από την ανάμειξη σας με το συγκεκριμένο club, ζυγίζοντας τις χαρές και τις λύπες, ποιες επικρατούν;

«1000 λύπες, μια χαρά. Δεν είναι μόνο το οικονομικό κόστος. Αυτό που δεν κοστολογείται με όλα τα χρήματα του κόσμου είναι ο χρόνος που απαιτείται. Η διαχείριση και η κατανομή του χρόνου μεταξύ εργασίας, προσωπικής ζωής και της καθημερινότητας της ομάδας».

– Σε αυτή τη σύντομη, μα τόσο “μακρινή” διαδρομή, πέρασε ποτέ από το μυαλό σας να αποχωρήσετε;

«Σαφέστατα, ναι! Δεν θα πω ψέματα. Όταν, όμως, στο μυαλό μας κυριαρχούσε αυτό το -εφιαλτικό-σενάριο, πάντα καταλήγαμε στο συμπέρασμα ότι για μας, η Θύελλα είναι η μεγαλύτερη ομάδα στο κόσμο. Του χρόνου αγγίζει τα 90 έτη ζωής και, κατά γενική ομολογία, συγκαταλέγεται στα 4 μεγαλύτερα club της Αχαΐας.

Είναι σημαντικό να τονιστεί πως, κακά τα ψέμματα, σαν και μπεις στη διαδικασία αυτή,να αναλάβεις τις τύχες ενός (αθλητικού) σωματείου, δύσκολα φεύγεις. Είναι όπως η ένεση στο μπράτσο. Θες συνέχεια ».

– Παράλληλα με την Θύελλα, ανοίξανε και άλλες ..πόρτες ;

«Δεν μας ενδιαφέρουν οι ..άλλες πόρτες. Προέχει η οικογένεια και οι δουλειές μας. Τίποτα άλλο. Εκτός, αν, βέβαια, με τη λέξη «άλλες πόρτες» εννοείται τις αμιγώς ποδοσφαιρικές. Τότε, ναι, ανοίξανε, από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, που κατά καιρούς προμηθεύονται με τα καλύτερα ταλέντα μας».

– Είστε ευπρόσδεκτοι σε ενδεχόμενες, μελλοντικές και σοβαρές συμμαχίες ;

«Όποιος θέλει να στηρίξει την προσπάθεια μας, με γνώμονα το καλό του συλλόγου και βάσει της φιλοσοφίας μας, είναι ευπρόσδεκτος».

– Κλείνοντας τα μάτια σας, αν αφήσετε τον εαυτό σας να ονειρευτεί τι θέλει να έχεις πετύχει μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια;

«Θα ήθελα να έχω υγεία πάνω απ’ όλα και μέσω της δουλειάς να μπορώ να συντηρώ και να παρέχω απόλυτη ασφάλεια στους δύο μεγαλύτερους έρωτες της ζωής μου. Την οικογένεια μου και την Θύελλα».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα

patrasgossipnews.gr

 
© Copyright 2019 Τα πάντα για τον αθλητισμό - MarkaSport