Loading...
Πέμπτη 19 Σεπ 2019
Λαμπερή εκδήλωση "Κοιτάμε τη ζωή κατάματα" από την ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν.ΑΧΑΙΑΣ
Κλίκ για μεγέθυνση
Λαμπερή εκδήλωση "Κοιτάμε τη ζωή κατάματα" από την ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν.ΑΧΑΙΑΣΛαμπερή εκδήλωση "Κοιτάμε τη ζωή κατάματα" από την ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν.ΑΧΑΙΑΣΛαμπερή εκδήλωση "Κοιτάμε τη ζωή κατάματα" από την ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν.ΑΧΑΙΑΣΛαμπερή εκδήλωση "Κοιτάμε τη ζωή κατάματα" από την ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν.ΑΧΑΙΑΣΛαμπερή εκδήλωση "Κοιτάμε τη ζωή κατάματα" από την ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν.ΑΧΑΙΑΣ

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα(ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α) Παράρτημα Ν. Αχαΐας, σε συνεργασία με ΑΜΕΑ, εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους τη
Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 στο κατάμεστο Πάρκο της Ειρήνης με την εξαιρετική διακόσμηση της Diamond Events, με μια λαμπερή εκδήλωση που είχε τίτλο "Κοιτάμε τη ζωή κατάματα"

Θέλει θάρρος και θράσος η ζωή, με πνεύμα αισιοδοξίας και πίστη στον εαυτόν μας μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, τόνισε η κ. Έφη Αναλυτή η οποία είχε αναλάβει την παρουσίαση της εκδήλωσης. Κατά την εκδήλωση προσφώνησαν ο κ. Χαράλαμπος Μπονάνος, Αντιπεριφερειάρχης και η κ. Ήρα Κουρή, Πρόεδρος Καρναβαλικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

Χαιρετισμό κι ευχαριστίες απηύθυνε η Πρόεδρος της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Αχαΐας, κ. Μάχη Σαλαμαλίκη.

Εν συνεχεία χαιρέτησαν οι Σύλλογοι: ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Θεσ/νίκης, ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ, ΑΛΜΑ
ΖΩΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΥΦΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΡΙΟΥ,
ΓΛΥΚΙΑ ΖΩΗ, ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΤΡΑΣ, INNER WHEEL EUROPEA, ΣΟΡΟΠΤΙΜΙΣΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΚΑΛΙΛΙΠΑΤΕΙΡΑ, ΙNNER WHEEL ΒΟΡΡΑ ΡΙΟΥ, ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ
ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Ακολούθησε επίδειξη μόδας μοντέλων και ΑΜΕΑ, με υπέροχα βραδινά ρούχα από το Κατάστημα ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ και επίδειξη νυφικών με ένα ειδικά σχεδιασμένο χορευτικό Σόου από τη Σχολή Χορού Dancesport Hall, με εξαιρετικές χορογραφίες από τη δασκάλα Χορού κ. Διονυσία Σουλελέ.

Στη συνέχεια απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στον κ.Αντώνη Χαροκόπο, πρώην Βοηθό Περιφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τον Μουσικό κ. Νικόλαο Λέκκα.
Έπειτα παρουσιάστηκε ένα μικρό αφιέρωμα από τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής κ.Μάικ Νικολάτος της αφής της Ολυμπιακής φλόγας,προς τιμήν όλων των ΑΜΕΑ καθώς και απόδοση τιμής σε όλους τους Παραολυμπιονίκες που τιμούν την Χώρα μας,με χρυσά μετάλλια. Ακολούθησε φαντασμαγορική επίδειξη μόδας, με ρούχα υψηλής ραπτικής, του Σχεδιαστή, ο οποίος είχε την καλλιτεχνική διεύθυνση και σκηνοθεσία της εκδήλωσης. Ο ίδιος, κατέπληξε το κοινό με τις υπέροχες και παραμυθένιες δημιουργίες του.
Το σόου επικεντρώθηκε στη διαφορετικότητα, την δύναμη και την κίνηση.

Στη συνέχεια η Πρόεδρος της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας μαζί με το Δ.Σ. βράβευσαν τον σχεδιαστή μόδας υψηλής ραπτικής, για την πολύτιμη προσφορά του στο χώρο της μόδας, στον τομέα
των ΑΜΕΑ, αλλά και για τις πρωτοπόρες αντιλήψεις του αναφορικά με τον σεβασμό των μη ανθρώπινων όντων του Πλανήτη μας. Είναι ο πρώτος σχεδιαστής μόδας στην Ελλάδα που εξαίρεσε από τις δημιουργίες του τη φυσική γούνα χρησιμοποιώντας εναλλακτικές φιλικές προς το περιβάλλον χωρίς θάνατο και βασανισμό ζώων. Το κοινό καταχειροκρότησε τον Μαικ Νικολάτο, ο οποίος συγκινημένος ευχαρίστησε τους διοργανωτές.
Με ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι κατά τη διάρκεια της βραδιάς αλλά και στο τέλος της, ο μαέστρος Νίκος Λέκκας με την Ορχήστρα του θύμισε ελληνικές και παγκόσμιες επιτυχίες.
Εγκάρδιες ευχαριστίες εκφράστηκαν στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στους Χορηγούς και στα μέλη.
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

 
© Copyright 2021 Τα πάντα για τον αθλητισμό - MarkaSport