
Λίστα αντικειμένων
Τρίτη 30 Μαρ 2021
Οι τρεις υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΟΚ βρέθηκαν στο Πρωτοδικείο και κατέθεσαν τις αιτήσεις τους για την προσωρινή διοίκηση της Ομοσπονδίας.
Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να βγει η απόφαση για την προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ και για τα άτομα που θα αναλάβουν την διοίκηση της Ομοσπονδίας μέχρι τις εκλογές, με τους 3 υποψήφιους να βρίσκονται σήμερα (30/3) στην Ευελπίδων και κατέθεσαν τις αιτήσεις τους για το μεταβατικό στάδιο στην ΕΟΚ.
Ο Παναγιώτης Φασούλας πρότεινε (μέσω των αντιπροσώπων του) τον εαυτό του, ο Βαγγέλης Λιόλιος τον Νίκο Φιλίππου για πρόεδρο στην διοίκηση Πρωτοδικείου, ο οποίος Νίκος Φιλίππου είναι κουμπάρος του Παναγιώτη Φασούλα.
Ο Άγγελος Παπανικολάου πρότεινε τον πρόεδρο της ΕΣΚΑ, Γιάννη Αλεξόπουλο για την προεδρία της διοίκησης Πρωτοδικείου.
Η διαδικασία ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα και το αργότερο μέχρι αύριο (31/3) αναμένεται η τελική απόφαση.



