Items list
Στα χέρια των παικτών είναι εδώ και λίγες ώρες τα σχετικά χαρτιά του διακανονισμού που έχει προτείνει η διοίκηση για πληρωμή του 40% των οφειλομένων τώρα και του υπόλοιπου 60% στα τέλη Ιανουαρίου, όταν και θα μπει η δόση της μεταγραφής του Μπεργκ. Παράλληλα συνεχίζεται η καταβολή χρημάτων από τη διοίκηση, με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται μέχρι την Παρασκευή.
Οι παίκτες θα μελετήσουν τους διακανονισμούς και καλούνται να απαντήσουν μέσα στα επόμενα 24ωρα αν θα υπογράψουν ή όχι. Θυμίζουμε πως όσοι αποφασίσουν να υπογράψουν δεν θα έχουν δικαίωμα προσφυγής μέχρι τουλάχιστον τα τέλη Ιανουαρίου.
Από ‘κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει τον Ιανουάριο να προχωρήσει σε πωλήσεις 2-3 ποδοσφαιριστών του, προκειμένου να έρθουν χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ και να ανασάνει ακόμα περισσότερο οικονομικά.