Loading...
Saturday 06 Feb 2021
abcd
Click to enlarge
Νέα δεδομένα για την αναμέτρηση της Λαμίας με την ΑΕΛ έχουμε μετά τις νέες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια ο οποίος ισχυρίστηκε πως ο διαιτητής του αγώνα κ. Κουτσιαύτης έκανε ένα μεγάλο λάθος από τη στιγμή που δεν ξεκίνησε το ματς.

Νέα δεδομένα από τον Αλέξη Κούγια για την αναμέτρηση της Λαμίας με την ΑΕΛ που αναβλήθηκε καθώς με νέες του δηλώσεις στη "NOVA" ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας υποστήριξε πως ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Κουτσιαύτης έκανε λάθος που δεν σφύριξε την έναρξη της αναμέτρησης.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε το άρθρο 18 του ΚΑΕ λέει πως ο ποδοσφαιριστής πρέπει να συμμετάσχει. Οπότε τόνισε πως ότι και να γίνει με τα δελτία το ματς με τη Λαμία θα γίνει κανονικά. Ενώ και πάλι όπως είχε κάνει λίγη ώρα νωρίτερα επιτέθηκε στην ΕΠΟ.

Χαρακτηριστικά δήλωσε στην εκπομπή "Η ώρα των πρωταθλητών".


"Μετά από αυτό το σκάνδαλο που έκανε η ΕΠΟ και για το οποίο θα αποτελέσει την απαρχή της διάλυσης της εγκληματικής οργάνωσης που διοικεί το ποδόσφαιρο πίσω από την εκλεγμένη διοίκηση της ΕΠΟ, έκανε και ένα τεράστιο λάθος ο διαιτητής. Εμείς κατεβήκαμε να αγωνιστούμε κανονικά, το τι θα έκανε η Λαμία μετά ή όποιος είχε έννομο συμφέρον είναι άλλο θέμα, θα μπορούσε να κάνει ένσταση κακής συμμετοχής και να κερδίσει τον αγώνα.

Για να γίνει αυτό, έπρεπε ο διαιτητής να σφυρίξει την έναρξη του αγώνα. Το άρθρο 18 του ΚΑΠ λέει ότι ο ποδοσφαιριστής πρέπει να συμμετάσχει. Όταν δεν ξεκινήσει ο αγώνας δεν συμμετέχει κανένας ποδοσφαιριστής. Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με τα δελτία, το παιχνίδι αυτό θα διεξαχθεί κανονικά και είμαι βέβαιος ότι θα παίξουμε με τους κανονικούς παίκτες που εκδόθηκαν τα δελτία τους. Γιατί αυτό το τερατούργημα της ΕΙΜ θα καταρεύσει στο δικαστήριο".

"ΤΙ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ"
Εν τω μεταξύ λίγη ώρα νωρίτερα σε δηλώσεις του εκτός του γηπέδου της Λαμίας σημείωσε πως ότι έγινε το Σάββατο θα γίνεται και στα επόμενα ματς της ΑΕΛ από εδώ και στο εξής:

"Τώρα εμείς θα προσφύγουμε στο διαιτητικό δικαστήριο, με την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου δυστυχώς, βέβαια να σας πω ότι το ίδιο θα κάνουμε και σε όλους τους αγώνες από εδώ και πέρα μέχρι την ημέρα που το διαιτητικό δικαστήριο θα συνεδριάσει για να βγάλει την απόφαση του. Άρα λοιπόν σε κάθε περίπτωση για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις η ΑΕΛ έχει την πεποίθηση ότι τα δελτία μας κακώς ανακλήθησαν ή μπορώ να σας το πω ως δικηγόρος Κούγιας με ότι σημαίνει αυτό θα κερδίσουμε στο διαιτητικό δικαστήριο, θα αναγκαστεί η Super League να επαναλάβει το σημερινό παιχνίδι, όποτε το επαναλάβει και όσα παιχνίδια γίνουν μέχρι να κερδίσουμε την υπόθεση στο διαιτητικό δικαστήριο και καταλαβαίνετε ότι έτσι θα διασυρθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ήδη οι διεθνείς ποδοσφαιριστές που έχουμε έχουν πάρει τις ομοσπονδίες τους για να δουν τι θα γίνει. Καταλαβαίνετε δε ότι αυτή η απόφαση καθιστά άνεργους 11 ποδοσφαιριστές τουλάχιστον για οκτώ μήνες. Για αυτό σας λέω να το πάρετε ως δεδομένο ότι η απόφαση αυτή θα ανακληθεί, θα ακυρωθεί και θα γίνουν τα παιχνίδια κανονικά.

Όμως αυτό πραγματικά διαλύει το ελληνικό ποδόσφαιρο, και αυτό αποτελεί το κύκνειο άσμα αυτής της εγκληματικής συμμορίας που χρησιμοποιεί την ΕΠΟ ως προμετωπίδα με νομίμως εντός εισαγωγικών εκλεγέντες προέδρους με νόμιμη διοίκηση στην ΕΠΟ για αυτό και η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να μην γίνουν αυτές οι εκλογές παρότι αυτοί κάθε εβδομάδα ορίζουν εκλογές. Πως συνεδρίασε αυτή η επιτροπή ιδιότητας μεταγραφών Σάββατο και μας ενημέρωσε μια ώρα πριν το παιχνίδι. Μου κάνει εντύπωση όλο αυτό. Δεν καταλαβαίνω τίποτα".

Τι έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα:

"Δεν έκανε τον αγώνα γιατί συμμετείχαν στην ενδεκάδα δέκα ποδοσφαιριστές που δεν είχαν δελτία. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν από την πρώτη Ιανουαρίου σε τόσα παιχνίδια. Αν έπρεπε να εξοφλήσουμε την 1η Ιανουαρίου. Είναι για διαμαρτυρίες μας για την ΕΠΟ και για κίτρινες και κόκκινες κάρτες.

Έγινε καθαρά για να ευνοηθεί η Λαμία και να βλαβούμε εμείς γιατί αν τα παιχνίδια παίζοντας μέσα στο γήπεδο δεν θα είχαν καμία τύχη. Εμάς, εμένα δεν με θέλουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κρατάνε στις κατηγορίες. Αυτό το καθεστώς δεν θα ισχύει και θα δικαιωθώ και δεν θα τους κάνω το χατήρι".
 
© Copyright 2024 Τα πάντα για τον αθλητισμό - MarkaSport