Loading...
Δευτέρα 17 Αύγ 2020
Κυκλοφoρούν οι Κάρτες Διαρκείας του Προμηθέα Πάτρας για την αγωνιστική χρονιά 2020-21
Κλίκ για μεγέθυνση
Κυκλοφoρούν οι Κάρτες Διαρκείας του Προμηθέα Πάτρας για την αγωνιστική χρονιά 2020-21 και η θέση σου σε περιμένει, γιατί ΜΑΖΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ !!!Το κοινό μπασκετικό ταξίδι μας συνεχίζεται! Στο ταξίδι αυτό ο Προμηθέας έχει ανάγκη τον κόσμο της Πάτρας (και ευρύτερα όλης της Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας) στο πλευρό του. Χρειάζεται τη θερμή υποστήριξη, την ορμητική δύναμη, αλλά, κυρίως, τα φτερά που χαρίζουν στην ομάδα οι φίλαθλοί της, ωθώντας τη να πετάει ψηλά. Η Πάτρα παίζει μπάσκετ κι εσύ είσαι πάντα ο 6ος παίκτης, πολύτιμος κι αναντικατάστατος, ο αληθινός MVP του Προμηθέα μας. Μαζί, θα ζήσουμε κι άλλα «μαγικά» ταξίδια, λαμπρές ευρωπαϊκές βραδιές, μεγάλες μάχες, αξέχαστες συγκινήσεις και σπουδαίες νίκες και προκρίσεις. Μια ομάδα-οικογένεια που παλεύει σκληρά, καταθέτει σε κάθε αγώνα την ψυχή της, αρνείται να υποταχθεί και με τη βοήθεια και τη στήριξή σου τολμά να κοιτάει ψηλά, για να φτάσουν ο Προμηθέας, η Πάτρα, αλλά και ευρύτερα η Πελοπόννησος και η Δυτική Ελλάδα εκεί που ανήκουν.

Ο Προμηθέας Πάτρας συνέχισε και την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά τη σταθερή πορεία του προς την ελληνική κι ευρωπαϊκή καταξίωση και πρόλαβε στο εξάμηνο της αγωνιστικής παρουσίας του να ζήσει την πρόκριση και την συμμετοχή στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και να πετύχει την πρόκριση στην προημιτελική φάση του 7DAYS EuroCup, όπου, μάλιστα, επρόκειτο ν’ αγωνιστεί με πλεονέκτημα έδρας, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα ήταν σταθερά στην πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδου της Basket League. Το άδοξο τέλος του περσινού μπασκετικού ταξιδιού έχει αφήσει σε όλους μας έντονη τη λαχτάρα για μπάσκετ και τη διάθεση να συναντηθούμε -και πάλι- στο «Δημ. Τόφαλος», για να χαρούμε όλοι μαζί, βιώνοντας την εμπειρία ενός αγώνα στη ζεστή αγκαλιά της μεγάλης μπασκετικής παρέας των φίλων του Προμηθέα. Παρότι, την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά 2019-20 είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά στο γήπεδό μας 21 παιχνίδια (9 για την Basket League, 8 για το 7DAYS EuroCup, 2 για το Κύπελλο και τα 2 φιλικά για το Orange Trophy) και να πανηγυρίσουμε μαζί τις μεγάλες προκρίσεις στο Κύπελλο Ελλάδας και τις σημαντικές ευρωπαϊκές νίκες που οδήγησαν σε 2 προκρίσεις αποχαιρετήσαμε τη σεζόν με την πικρή γεύση της διακοπής και ανυπομονούμε να ξανασυναντηθούμε στο γήπεδό μας.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας θέλοντας ν’ ανταποδώσει -στο ελάχιστο- την εμπιστοσύνη των φίλων της ομάδας και ταυτόχρονα αναλογιζόμενη την πρόωρη ολοκλήρωση της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, ανακοινώνει πως οι περσινοί κάτοχοι καρτών διαρκείας του Προμηθέα Πάτρας (για τη σεζόν 2019-20) που θ’ ανανεώσουν την κάρτα τους και για την νέα χρονιά 2020-21 ως την Δευτέρα 31 Αυγούστου θα έχουν έκπτωση περί το 25% στις περσινές τιμές (ανάλογα με τη στρογγυλοποίηση), που θα παραμείνουν σταθερές και φέτος (οι τιμές αναλύονται διεξοδικά παρακάτω). Αγοράζοντας την κάρτα από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά (ανεξαρτήτως αν είναι νέος ή παλαιός κάτοχος) ισχύουν οι περσινές τιμές. Δηλαδή, οι παλαιοί κάτοχοι καρτών διαρκείας μπορούν ν’ ανανεώσουν τη θέση τους ως τις 31 Αυγούστου μ’ έκπτωση 25% και θα έχουν και προτεραιότητα σε περίπτωση που οι αγώνες διεξαχθούν με περιορισμένο αριθμό θεατών (και θα επιλέξουν θέση σε περίπτωση αναγκαστικής μετακίνησης λόγω αναγκαστικής περιορισμένης χωρητικότητας). Από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου όσες θέσεις δεν έχουν ανανεωθεί θα γίνουν διαθέσιμες στην κανονική τιμή για νέους ή παλαιούς κατόχους.

Επιπλέον, ανακοινώνεται πως στην (απευκταία) περίπτωση που δεν διεξαχθεί κανένα επίσημο παιχνίδι με θεατές ως και το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς 2020-21 ο κάτοχος της κάρτας διαρκείας θα έχει το δικαίωμα (εφόσον το επιθυμεί) να ζητήσει και να λάβει την πλήρη επιστροφή των χρημάτων του.

Θυμίζουμε πως οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους επίσημους εντός έδρας αγώνες του Προμηθέα σε Basket League (κανονική περίοδο και play-off), Εurocup (κανονική περίοδο - και σε περίπτωση πρόκρισης - Φάση των «16» και play-off) και Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και τα επίσημα φιλικά που ο Προμηθέας δίνει κατά την προετοιμασία του.

Σύντομα, θ' ανακοινωθούν και τα ειδικά προνόμια των καρτών διαρκείας του Προμηθέα Πάτρας που, ανεξαιρέτως κατηγορίας, θ' απολαύσουν ειδικές εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και, φυσικά, στα προϊόντα που πωλούνται στην μπουτίκ της ομάδας.
 
© Copyright 2021 Τα πάντα για τον αθλητισμό - MarkaSport