Loading...
Παρασκευή 06 Δεκ 2019
Ολα έτοιμα για το 10ο Αναπτυξιακόπρωτάθλημα Πίνγκ πόγκ στξην μνήμη του  Ιωάννη Ασημακόπουλου
Κλίκ για μεγέθυνση

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην Πάτρα με τη διεξαγωγή του 10ου Ανοιχτού Πρωταθλήματος Πάτρας «Ιωάννης Ασημακόπουλος», που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στο Κουκούλι, στην μνήμη του τέως προέδρου της ΤΕ ΕΦΟΕΠΑ και μέλους του Δ.Σ. που έφυγε στις 20 Απριλίου 2010.

Οι τελικές συμμετοχές έφτασαν τις 180 και είναι ανά κατηγορία 22 έφηβοι, 18 νεανίδες, 32 παίδες, 28 κορασίδες, 46 παμπαίδες, 23 παγκορασίδες και 11 μίνι παμπαίδες. Οι συμμετέχοντες είναι από σωματεία της Πάτρας, της Αθήνας, της Φλώρινας, της Θεσσαλονίκης, των Ιωαννίνων, ακόμα και από τα Χανιά και τη Χίο.

Ο πρόεδρος της ΤΕ ΕΦΟΕΠΑ και πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΦΟΕΠΑ, Τάκης Τζόβολος επισημαίνει: «Η ΤΕ ΕΦΟΕΠΑ τιμά μια ακόμη χρονιά τον αείμνηστο φίλο και εργάτη του πινγκ-πονγκ. Οι αγώνες αναμένεται να είναι συναρπαστικοί καθώς το επίπεδο είναι ιδιαίτερα υψηλό με αθλητές και αθλήτριες που είναι ψηλά στους πίνακες αξιολόγησης της ομοσπονδίας στις κατηγορίες τους. Φέτος μετακομίσαμε στο Κουκούλι μιας και λόγω της πληθώρας των συμμετοχών θα αναπτυχθούν 14 τραπέζια. Είναι ευκαιρία για τους φιλάθλους να δώσουν το «παρών» και να παρακολουθήσουν το νέο αίμα και τους Πατρινούς αθλητές Χατζηλυγερούδη, Μαργαρίτη, Κωστακιώτη, Παπαγεωργίου, Κορδαλή που βρίσκονται ψηλά στο ράνκινγκ λιστ. Πρέπει να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του ΠΕΑΚ για την συνεργασία, τον Δήμο Πατρέων που για άλλη μια φορά βοήθησε με όλες τους τις δυνάμεις προκειμένου να γίνει μια διοργάνωση που θα είναι διαφήμιση για την πόλη».  

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ

Το πρόγραμμα των αγώνων θα ξεκινήσει το Σάββατο 7/12 από τις 9 έως τις 20:00 περίπου, ενώ την Κυριακή οι αγώνες θα ξεκινήσουν την ίδια ώρα, οι τελικοί θα διεξαχθούν στις 15.10 και μετά θα γίνουν οι απονομές.

Από οργανωτικής πλευράς όλα είναι έτοιμα, καθώς τα στελέχη της Τοπικής Επιτροπής Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Δυτικής Ελλάδος με την εμπειρία που διαθέτουν από μεγάλες διοργανώσεις έχουν προβλέψει και την παραμικρή λεπτομέρεια, πράγμα που κάνει το Ανοιχτό Πρωτάθλημα Πάτρας ένα από τα κορυφαία στη χώρα.

Μεγάλη συμβολή στη θετική εικόνα της διοργάνωσης έχουν οι χορηγοί του πρωταθλήματος που είναι πάντα συμπαραστάτες στις διοργανώσεις της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Η Τοπική Επιτροπή θα ήθελε να εκφράσει και δημόσια τις ευχαριστίες της για τη στήριξη στον μεγάλο χορηγό, την εταιρεία αναψυκτικών Λουξ, στα ξενοδοχεία Mediterranee, Airotel Αchaia Βeach, και Adonis Hotel, στη βιομηχανία γάλακτος Πρωτο, στη βιομηχανία Σακαλίδης, στην εταιρεία επεξεργασίας ελιάς XENIA, στην εταιρία Κούλου, στην Αchaia Clauss, στα S/M Lidl, στο εστιατόριο Κοράλλι του Ρίου και στους χορηγούς επικοινωνίας, τις ιστοσελίδες www.gnomip.gr, www.markasport.gr και την εφημερίδα «Γνώμη».

*Να σημειώσουμε ότι στην Πάτρα θα παραβρεθεί και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας και γενικός γραμματέας της Ολυμπιακής Επιτροπής Μανώλης Κολυμπάδης.
ΠΗΓΗ ΕΦ.ΓΝΩΜΗ 

 
© Copyright 2021 Τα πάντα για τον αθλητισμό - MarkaSport