Loading...
Πέμπτη 18 Μάι 2023
Αρθροτου Γιάννη ΛαϊνιώτηΟ λαός θα στηρίξει  την Ελληνική Λύση
Κλίκ για μεγέθυνσηΣτις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, 21 Μαϊου, είναι υπέρτατο χρέος μας η πολιτική τιμωρία της απερχόμενης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του απερχόμενου πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Επιβάλλεται να τού ματαιώσουμε τα σχέδια του ακρωτηριασμού της πατρίδος μας. Για να μην υπογραφεί ποτέ το συνυποσχετικό της παραπομπής των διαφορών μας με την Τουρκία στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Γιατί αυτό, ακριβώς, θέλει ο κ. Μητσοτάκης. Να εθιστούμε στην ιδέα ότι έχουμε πολλές διαφορές με τους Τούρκους που πρέπει να επιλυθούν. Τα έχει συμφωνήσει όλα με τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Καμία διαφορά δεν έχουμε. Και ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Και ας έχει συμφωνήσει στα μουλωχτά ο κ. Μητσοτάκης. Ένα δικαίωμα έχουμε που απορρέει από το Διεθνές Δίκαιο: Να επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια και να οριοθετήσουμε την υφαλοκρηπίδα. Τίποτε άλλο.

Ούτε αποστρατικοποιήσεις των νησιών μας. Ούτε αναγνώριση τουρκικής μειονότητας στα Δωδεκάνησα. Ούτε γαλαντομίες με τον πλούτο που έχουμε κάτω από τα πόδια μας. Τίποτε από όλα αυτά. Τελεία και παύλα!

Δυστυχώς, όμως, δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με ελαστικές Εθνικές συνειδήσεις σε τούτο τον τόπο. Ζούμε ήδη σε ένα κράτος που οι μνημονιακές κυβερνήσεις το έχουν μετατρέψει σε κράτος δουλέμπορο των πολιτών του.

Μίσησαν οι κυβερνήσεις της τελευταίας 12ετίας τις ταλαιπωρημένες ψυχές των Ελλήνων και λάτρεψαν τους αριθμούς της Λαγκάρντ, του Σόϊμπλε και των σαράφηδων των Βρυξελλών.

Μας χαντάκωσαν όσοι δημιούργησαν το υπέρογκο δημόσιο χρέος και ανερυθρίαστα μεταμφιέστηκαν σε σωτήρες.

Εκμεταλλεύτηκαν τις αλλεπάλληλες κρίσεις και οδήγησαν στην αποχαύνωση και την ανασφάλεια το λαό.

Και ήλθαν μετά να τον βοηθήσουν, τάχα μου, με επιδόματα και με ελάχιστες αυξήσεις του κατώτατου μισθού. Ψίχουλα όμως, που τα κατάπιε η ακρίβεια και περιήλθαν μεγάλα στρώματα της κοινωνίας μας σε ακόμη χειρότερη μοίρα, ενώ την ίδια ώρα, τα κέρδη της ολιγαρχίας εκτοξεύονταν.

Την ίδια ακριβώς ώρα, που εν ριπή οφθαλμού, το κατά τα άλλα αργοκίνητο καράβι της ελληνικής δικαιοσύνης ξεφόρτωνε 700.000 πλειστηριασμούς.

Κι έρχεται λίγα εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες ο απερχόμενος πρωθυπουργός και βάζει όλο και πιο επιτακτικά στον ελληνικό λαό το εκβιαστικό δίλημμα: Μητσοτάκης ή Τσίπρας. Με άλλα λόγια: Σκύλλα ή Χάρυβδη.

Εμείς είμαστε σίγουροι ότι ο ελληνικός λαός δεν θα υποκύψει στο δίλημμα αυτό. Θα περάσει ανάμεσα στην Σκύλλα και την Χάρυβδη και θα κατευθυνθεί στη μοναδική φωνή της λογικής, στο μοναδικό ελληνικό, πατριωτικό κόμμα της βουλής, στην Ελληνική Λύση.ΣΣ: Ο Γιάννης Λαϊνιώτης είναι υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας της Ελληνικής Λύσης.
 
 
Copyright © 2024 Τα πάντα για τον αθλητισμό - MarkaSport