Loading...
Thursday 27 Jul 2017
ΘΞ
Click to enlarge
ΘΞ

Εδώ και δυο ημέρες είναι η αποστολή της Παναχαϊκής στο Καρπενήσι προκειμένου και για δυο εβδομάδες παίκτες και τεχνικό τιμ να δουλέψου απερίσπαστοι για τη νέα χρονιά κα τις πολύ αυξημένες υποχρεώσεις που τους περιμένουν στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Σκληρή δουλειά με καθημερινές διπλές προπονήσεις.

 

 

 

 

* Στοιχείο όμως απόλυτα αναγκαίο για τη νέα ομάδα που έχει δημιουργηθεί, καθώς οι μέχρι τώρα προσθήκες παικτών που έχουν γίνει είναι νεαρής ηλικίας, με φιλοδοξίες και όνειρα για διάκριση, όχι όμως και με τις απόλυτα αναγκαίες παραστάσεις πολλοί από αυτούς που χρειάζονται, της Φούτμπολ Λιγκ.

 

 

 

 

* Η Παναχαϊκή όμως επέλεξε να πάει σε μια τέτοια ταχτική ενίσχυσης, αποφεύγοντας να μπει σε διαδικασία προσθηκών με «λεγεωνάριους» παίκτες, δαπανώντας και πολύ περισσότερα χρήματα. Τουλάχιστον στην αρχή έτσι θα κινηθεί και στη συνέχεια, βλέποντας και κάνοντας θα πράξει.

 

 

 

 

* Άλλωστε στην Παναχαϊκή από την πρώτη στιγμή κι όπως έχουμε γράψει και στην στήλη αυτή, επίσημα προς τα έξω (αλά κι απ' ότι φαίνεται από τις μεταγραφικές κινήσεις), βασικός στόχος για φέτος δεν είναι μια νέα άνοδος, αυτή τη φορά στην Σούπερ Λίγκα. Αλλού έχει «πέσει» το βάρος και δικαιολογημένα.

 

 

 

 

* Στην πολύ μεγάλη επένδυση με την κατασκευή του Αθλητικού κέντρου που θα πάρει μπροστά από τον Σεπτέμβρη και μετά, με την αγορά που θα κάνουν οι Σύμμαχοι της σχετικής έκτασης που έχουν επιλέξει. Πρόκειται για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο που φυσικά, μόνο χαμηλού κόστους δεν είναι.

 

 

 

 

* Διότι στην Παναχαϊκή δεν θέλουν απλά και μόνο να φτιάξουν ένα αθλητικό κέντρο από τα συνηθισμένα που να βολεύει και να εξυπηρετεί τις ανάγκες μόνο και μόνο των κοκκινόμαυρων. Στόχος τους είναι η δημιουργία ενός υπερσύγχρονου που θα αποτελέσει από τα κορυφαία στην Ελλάδα και το οποίο θα αξιοποιηθεί αναλόγως.

 

 

 

 

Κέντρο «στολίδι»

 

* Οι Σύμμαχοι θέλουν να «στήσουν» ένα στολίδι από κάθε άποψη, το οποίο ειδικά από φθινόπωρο και μετά (και μέσα στο χειμώνα) θα μπορούν να το αξιοποιούν φιλοξενώντας ομάδες για προετοιμασία από την Βόρεια Ελλάδα. Άρα θα πρέπει να έχει όλες τις προδιαγραφές αυτές που απαιτούνται.

 

 

 

 

* Λογικό είναι λοιπόν όλο το βάρος και το... χρήμα να επενδυθεί σε αυτό το κολοσσιαίο έργο, που από Σεπτέμβρη και μετά θα αρχίσει να μπαίνει προς υλοποίηση. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υπάρχει αδιαφορία ή... τσιγκουνιά για την ομάδα! Απλά κι εδώ από την αρχή Σύμμαχοι και Κατσουράνης θέλουν μια νεανική ομάδα.

 

 

 

 

* Μια ομάδα που θα στηρίζεται στο σύνολο, στο τρέξιμο και το γρήγορο ποδόσφαιρο, μη περιμένοντας τα πάντα από προσωπικές προσπάθειες μερικών μόνο παικτών. Μια ομάδα που έδειξε θετικά δείγματα γραφής και πέρυσι στην Γ' εθνική, θέλει δε να τα επαναλάβει και τώρα, ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά.

 

 

 

 

* Φυσικά τα πάντα και στην φετινή Παναχαϊκή θα κριθούν στην πράξη και από την εικόνα που θα βγάλει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Εκεί θα είναι ο «καθρέπτης» που θα κριθούν οι πάντες και τα πάντα. Σε ένα πρωτάθλημα της... υπομονής που χρειάζεται από όλους και περισσότερο από τους πατρινούς φιλάθλους.

 

 

 

 

* Οι οποίοι πέρυσι είχαν συνηθίσει (και ήταν μια χαρά) να πανηγυρίζουν τη μια νίκη μετά την άλλη, ακόμη και εκτός έδρας, όμως φέτος μπορεί να υπάρξουν διαφορετικές καταστάσεις. Η υπομονή, η πίστη και η στήριξη όλων των πατρινών και ειδικά σε δύσκολες στιγμές, θα αποτελέσει το καλύτερο «φάρμακο» στην ομάδα.

 

 

 

 

* Στην αποστολή της Παναχαϊκής που ανακοινώθηκε για το Καρπενήσι δεν είναι το όνομα του Λουμπαρδέα, του πατρινού αμυντικού. Ο παίκτης πάντως θα συνεχίσει κανονικά στην ομάδα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, όπως λέγεται από τους κύκλους της ΠΑΕ. Εσωτερικό είναι το ζήτημα και μόνο, για τους... ανησυχούντες!

 

 

 

 

* Αφήστε και το άλλο. Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε την όλη αποστολή για το Καρπενήσι χωρίς το όνομά του, όμως ο παίκτης ταξίδεψε τελικά κανονικά με τους συμπαίκτες του, άρα και η «παράλειψη» του ονόματός του από την επίσημη ενημέρωση της Παναχαϊκής προφανώς δεν ήταν και ότι καλύτερο από επικοινωνιακής (το λιγότερο) πλευράς.

 

 

 

 

Απουσία... σοβαρότητας!

 

* Δεν είναι ασφαλώς όμως και ότι το πιο... σοβαρό για την λειτουργία της Παναχαϊκής να μην συμπεριλαμβάνει τον παίκτη στην επίσημη αποστολή αρχικά για τους δικούς της λόγους, να μην κάνει έστω καν και την όποια διορθωτική εκ νέου ενημέρωση και ο παίκτης να «συλλαμβάνεται» από τον φωτογραφικό φακό να φθάνει κανονικά με την αποστολή στο «Μοντάνα».

 

 

 

 

* «Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι» λέει ο λαός μας και αυτό φαίνεται να ισχύει στον μπασκετικό Απόλλωνα ενόψει Α2 εθνικής. Μετά τον Κροάτη γκαρντ Γκόραν Βμπραντς, ήλθε μια ακόμη πολύτιμη περιφερειακή προσθήκη με τον Γιώργο Αποστολίδη. Παίκτης που ξέρει καλά την Α2 εθνική και μπορεί να βοηθήσει.

 

 

 

 

* Ο Παπαδόπουλος τον ήθελε από την αρχή τον Αποστολίδη και φρόντισε να του το δείξει με το καλημέρα. Και ο ίδιος ο παίκτης όμως θέλει να κάνει μια νέα αρχή επί της ουσίας μετά τη φετινή ταραχώδη χρονιά που είχε με τον Χολαργό. Με Αποστολίδη και Βμπραντς περιμένει να δει ένα πολύ καλό δίδυμο στα γκαρντ.

 

 

 

 

* Αν μάλιστα είχε κλείσει από την πρώτη στιγμή και η περίπτωση του Γιάννη Καραμαλέγκου, θα μιλάγαμε για μια γεμάτη περιφέρεια στον Απόλλωνα έτοιμη από τώρα. Πλέον, το πολύ μεγάλο βάρος πηγαίνει στους ψηλούς, εκεί που παρουσιάζεται μια στασιμότητα χωρίς όμως την «μελανόλευκη» ευθύνη.

 

 

 

 

* Για μια ακόμη φορά θα στηθεί εκλογική κάλπη στον Απόλλωνα, σήμερα Τετάρτη 26 Ιουλίου, προκειμένου και τυπικά να προκύψει η αναδιάρθρωση στο δ.σ. του ερασιτέχνη, το οποίο πλέον θα απαρτίζεται από 10 μέλη της «ομάδας» Βερβίτα και 5 της αντίστοιχης του Καμίση. Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε...

 

 

 

 

* Πρόκειται για μια καθαρά τυπική διαδικασία στην οποία το μόνο ουσιαστικό ενδιαφέρον έχει να κάνει με τις τελικές επιλογές προσώπων από πλευράς Γ. Βερβίτα. Αφού θα πρέπει να «κόψει» τρία στελέχη του από τα αρχικά 13 που είχαν εκλεγεί στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση για να επέλθει η δεκάδα.

 

 

 

 

* Στην εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος της Γ' εθνικής μπάσκετ και στον Α' όμιλο Νότου θα δώσει το παρών η Oλυμπιάδα Άσσου/Λεχαίου 2004 από την Αργολοκορινθία. Ομάδα που αρχικά δεν υπήρχε στον χάρτη και προέκυψε λόγω... Κορίνθου. Που προβιβάστηκε στην Β' εθνική και θα έπρεπε να καλυφθεί το κενό της.

 

 

 

 

Πολλαπλές αρνήσεις!

 

* Το αξιοσημείωτο όμως είναι ότι για να πάρει αυτή την θέση της Κορίνθου έχοντας τερματίσει στην 5η (!) θέση του τοπικού πρωταθλήματος, χρειάστηκε να αρνηθούν όλες οι ομάδες που βρέθηκαν πιο ψηλά από την ίδια στην τελική κατάταξη (ο Τήρων Αγίων Θεοδώρων 2ος πίσω από τον Οίακα, ο 3ος Αργοναύτης, το 4ο Ναύπλιο 2010).

 

 

 

 

* Από πού να «προφυλαχθούν» δεν έχουν πλέον οι παράγοντες των ομάδων που θα δώσουν φέτος το παρών στα διάφορα εθνικά πρωταθλήματα της ΕΟΚ. Το ένα «χτύπημα» (οικονομικού περιεχομένου) διαδέχεται το άλλο και πλέον το αδιέξοδο είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού, αν όχι σε όλους, στους περισσότερους.

 

 

 

 

* Η Ομοσπονδία για μια ακόμη φορά με την επιλογή του απόλυτου αιφνιδιασμού, «φορτώνει» από τη νέα σαιζόν στις πλάτες τους ένα ακόμη χαράτσι, της πληρωμής δηλαδή πέραν της αμοιβής και της μετακίνησης των διαιτητών. Καταλαβαίνει κανείς το πόσο βαθιά θα πρέπει να μπει το χέρι στην τσέπη των παραγόντων.

 

 

 

 

* Κομμάτι που το είχε η ίδια όλα τα προηγούμενα χρόνια, όμως τα χρωστούμενα στους ρέφερι έχουν ξεφύγει για τα καλά και δεν υπήρχε δυνατότητα για καινούργια «φέσια» μια και η γκρίνια των τελευταίων είναι ήδη πολύ πιεστική. Άλλωστε ακόμη και φέτος από το ξεκίνημα, οι «γκρίζοι» δεν πήραν τίποτα απολύτως από τα παλιά.

 

 

 

 

* Έτσι και ερήμην των παραγόντων η ΕΟΚ αποφάσισε οι τελευταίοι να είναι αυτοί που θα «πληρώσουν το μάρμαρο», καλύπτοντας κι αυτή την σημαντική δαπάνη, αν σκεφθεί κανείς ότι υπάρχουν σύλλογοι που μετέχουν σε εθνικές κατηγορίες ανδρών και γυναικών με ομάδες τους. Άρα θα «ματώσουν» πολύ περισσότερο.

 

 

 

 

* Ήδη τα πρώτα επίσημα και ανεπίσημα μουρμουρητά από διάφορα σωματεία έχουν εμφανιστεί, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι η Ομοσπονδία θα κάνει πίσω στην απόφασή της αυτή. Όπως συμβαίνει πάντα, αρχικά μπορεί κάποιοι να γκρινιάξουν, όμως στο τέλος τα πράγματα θα πάρουν την φυσιολογική τους πορεία.

 

 

 

 

* Φυσικά, το να περιμένει κανείς ότι έστω κι έτσι, η ΕΟΚ μέσω της ΚΕΔ θα επιχειρήσει τουλάχιστο να μετριάσει το κοστολόγιο μετακίνησης των ρέφερι, είναι πάλι κάτι που φαντάζει εξωπραγματικό. Πιθανότερο είναι να έχουμε ορισμούς από τη μια... γωνία της γης στην άλλη, παρά από κοντινούς συνδέσμους κάθε φορά.

 

 

 

 

Αντοχές παραγόντων

 

* Η ουσία πάντως είναι μια. Όλα τα βάρη πλέον για τα καλά έχουν περάσει στους παράγοντες των ομάδων, οι οποίοι μένει να φανεί ποιες είναι οι αντοχές τους. Πληρώνουν από το πιο μικρό (αγορά μπλοκ φύλλων αγώνων) μέχρι το πιο μεγάλο, χωρίς από την άλλη πλευρά να νιώθουν ότι υπάρχουν κάποιοι που τους συμπονούν και τους καταλαβαίνουν.

 

 

 

 

* Στον Προμηθέα τα πάντα είναι έτοιμα εδώ και καιρό για το ξεκίνημα της προετοιμασίας ενόψει της νέας χρονιάς. Όλα έχουν ρυθμιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και άπαντες παρότι ακόμη είναι νωρίς, έχουν αρχίσει να μετράνε αντίστροφα για το ξεκίνημα της δουλειάς. Με στόχο για όλους τα βήμα το παραπάνω.

 

 

 

 

* Η διοίκηση για μια ακόμη χρονιά θα έχει τα πάντα στη διάθεση τεχνικής ηγεσίας και παικτών προκειμένου η δουλειά να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για το λόγο αυτό άλλωστε οι παίκτες και δη από το περσινό ρόστερ, αποφάσισαν την παραμονή τους ακόμη και με λιγότερα χρήματα.

 

 

 

 

* Μόνο και μόνο το χρήμα ως αμοιβή δεν είναι το μοναδικό κριτήριο για έναν παίκτη προκειμένου να επιλέξει την ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί. Υπάρχουν κι άλλες λεπτομέρειες που παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο και σε αυτές ο Προμηθέας ξεχωρίζει αισθητά με την ποιότητα φιλοξενίας που προσφέρει.

 

 

 

 

* Δεν έκρυψε τα συναισθήματά του από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ της Κρήτης Κ20 ο πατρινός γκαρντ Νίκος Δίπλαρος. Παρότι ως μέλος της παλιάς φρουράς, έχει δώσει το παρών και στις προηγούμενες ανάλογες μεγάλες στιγμές. «Κάθε φορά αισθάνεσαι και διαφορετικά, λες κι είναι η πρώτη φορά».

 

 

 

 

* Με αυτά τα λόγια έκανε την εισαγωγή του μιλώντας στο ράδιο «Γάμμα» της Πάτρας, λίγες ώρες μετά την απονομή της κούπας στο Ηράκλειο. Έδωσε δε και το μεγάλο «μυστικό» αυτών των παρατεταμένων διακρίσεων με την συγκεκριμένη αυτή γαλανόλευκη ομάδα. «Δεν ξέρω αν όντως είμαστε τόσο ταλαντούχοι παίκτες», τόνισε με νόημα.

 

 

 

 

* «Όμως –συνέχισε- έχουμε ένα τεράστιο όπλο. Είμαστε ομάδα, πολύ δεμένοι όλοι μεταξύ μας και ο ένας τα δίνει όλα για τον άλλο, μέσα κι έξω από τις γραμμές κι αυτό μας κάνει πολύ δυνατούς. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για σύντομο χρονικό διάστημα και δικαιωθήκαμε», υπογράμμισε με νόημα ο Δίπλαρος.

 

 

 

 

Συγκίνηση γονιών

 

* Όσο για το τι του είπαν οι γονείς του λίγο μετά το τέλος της απονομής (ήταν στην Κρήτη από την αρχή της διοργάνωσης), δεν είχε πολλά να επισημάνει. «Τίποτε σχεδόν γιατί η συγκίνηση ήταν τέτοια που τα λόγια δεν έβγαιναν εύκολα. Το χάρηκαν όμως και με το παραπάνω και είχαν μια σιγουριά πριν καν τους ημιτελικούς».

 

 

 

 

* Στο κρίσιμο ερώτημα που τέθηκε στον Νίκο Δίπλαρο για την επόμενη μέρα και τον επόμενο αγωνιστικό σταθμό των διεθνών, υπογράμμισε. «Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για τα άλλα παιδιά, πλην του εαυτού μου. Έχω συμβόλαιο με τον Άρη, θα μιλήσω με τους ανθρώπους του για να δούμε τι θα κάνουμε», σχολίασε.

 

 

 

 

* Εξακολουθεί στους κύκλους των φίλων της Παναχαϊκής να γίνεται κουβέντα σχετικά με τα πως θα κινηθεί ο Κατσουράνης στην συνέχεια των μεταγραφών και με τα «ψώνια» από τα πιο... πάνω ράφια! Προσθήκες που λογικά πρέπει να γίνουν, ακόμη όμως δεν φαίνεται να υπάρχει το οτιδήποτε χειροπιαστό!

 

 

 

 

* Πάντως κι έτσι όπως έχει σχηματιστεί μέχρι στιγμής το κοκκινόμαυρο ρόστερ, πολλά αισιόδοξα μηνύματα δεν αφήνει για μια πορεία ξεχωριστή. Αν και στην Παναχαϊκή δεν ανησυχούν και επιμένουν ότι ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Έχοντας άλλωστε την δυνατότητα των όποιων διορθωτικών κινήσεων χρειαστούν.

 

 

 

 

* Πάντως από την 25άδα που βρίσκεται ήδη στο Καρπενήσι είναι λογικό ότι κάποιοι παίκτες με το γυρισμό, δεν θα συνεχίζουν στην Παναχαϊκή. Θα δοθούν δανεικοί για να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε άλλες ομάδες. Καθώς με τα κοκκινόμαυρα δεν προβλέπεται να γίνει κάτι τέτοιο στην Φούτμπολ Λιγκ.

 

 

 

 

* Κάτι που ισχύει για τον Γεωργαντόπουλο ο οποίος μάλιστα δεν πήγε καν στο Καρπενήσι, αλλά και για 4-5 ακόμη που είναι εκεί και δουλεύουν υπό τις οδηγίες του Οφρυδοπουλου. Λογικό είναι αυτό και... συνηθισμένο στις περισσότερες των ομάδων και η Παναχαϊκή δεν μπορεί να αποτελέσει εξαίρεση.

 

 

 

 

* Και κάτι ακόμη σπουδαίο. Σημαντικότατο ρόλο στην ήρεμη αυτή πορεία της Παναχαϊκής από πέρυσι το καλοκαίρι έχει παίξει η ερασιτεχνική, η οποία υπό την προεδρία του Παναγιώτη Σεμιτέκολου δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο απ' ότι τα προηγούμενα σχήματα. Πρόσωπο συνεννόησης και κατανόησης με την Συμμαχία.

 

 

 

 

Άψογη συνεργασία

 

* Δεν είναι τυχαίο ότι τα πάντα στις σχέσεις των δυο πλευρών κυλάνε σχεδόν άψογα και χωρίς «τυμπανοκρουσίες» προς τα έξω όπως παλιά, που έκαναν τεράστια ζημιά. Ακόμη δε και όταν εμφανίζονται τα όποια μικρά «συννεφάκια», η ερασιτεχνική με μπροστάρη τον Σεμιτέκολο τα... διαλύει με τον καλύτερο τρόπο. Αλήθειες που πρέπει να λέγονται.

 

 

 

 

* Η ερασιτεχνική Παναχαϊκή έχει βάλει για τα καλά πλάτη στο εγχείρημα της Συμμαχίας και το έδειξε περίτρανα ακόμη και με τις μετοχές της νέας ΠΑΕ. Άλλωστε και η ίδια είναι λογικό να θέλει μια «συμβίωση» μακριά από γκρίνιες και αντιπαραθέσεις, καθώς προέχει το κοινό καλό, που είναι μόνο και μόνο η Παναχαϊκή.

 

 

 

 

* Για την επόμενη συνεδρίαση της Λίγκας του βόλεϊ πήγε η εξέταση του φακέλου της Παναχαϊκής για να πάρει άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής. Με την αγωνία να κορυφώνεται για το τι τελικά θα συμβεί, αφού οι κοκκινόμαυροι έχουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα που θα πρέπει να ταχτοποιήσουν μέχρι τότε.

 

 

 

 

* Αφήστε που το πιο φλέγον έχει να κάνει με την έδρα τους για τη νέα χρονιά, ζήτημα στο οποίο ζει και βασιλεύει το σκοτάδι. Η ερασιτεχνική το έχει ξεκόψει για επιστροφή στην Αγυιά και ούτε καν μπαίνει σε καμία συζήτηση. Βάζοντας μπροστά τα όχι και το απαγορευτικό της αστυνομίας που είναι ξεκάθαρο.

 

 

 

 

* Όμως, ούτε στο «Δ. Τόφαλος» είναι εύκολο να γυρίσει. Κι εκεί υπάρχουν προβλήματα από την προηγούμενη χρήση των εγκαταστάσεων από τους κοκκινόμαυρους, πέρα της παρουσίας του μπασκετικού Προμηθέα, που θέλοντας και μη δυσκολεύει τη διοίκηση του ΠΕΑΚ να πει το ναι. Παρότι και οι ίδιοι κατά βάθος είναι αρνητικοί.

 

 

 

 

* Σε ότι αφορά τέλος το κλειστό στο Κουκούλι, εκεί πέραν των όποιων άλλων προβλημάτων, υπάρχει και ζήτημα με το τάραφλεξ που δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Που λοιπόν θα παίξει ως γηπεδούχος του χρόνου η Παναχαϊκή, ακόμη και αν ξεπεράσει το σκόπελο της αδειοδότησης, είναι ζήτημα που πολύ δύσκολα μπορεί να απαντηθεί.

 

 

 

 

* Επί του πιεστηρίου Νο 1: Ζήτημα χρόνου και μόνο είναι για να ανακοινωθεί η επιστροφή του πατρινού γκαρντ Γιάννη Μολφέτα στην Basket League μετά τα τελευταία δυο χρόνια παρουσίας στον Δούκα και την Α2 εθνική. Η Κύμη δείχνει να είναι η ομάδα που θα τον εντάξει στο ρόστερ της, δίνοντάς του την ευκαιρία να γυρίσει στα μεγάλα σαλόνια.

 

 

 

 

* Επί του πιεστηρίου Νο 2: Μπορεί προς τα έξω εδώ και πολύ καιρό ο Βαγγέλης Λιόλιος να μην εμφανίζεται με δηλώσεις του, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχει αφήσει πίσω τα θέματα του Προμηθέα. Τουναντίον, τα παρακολουθεί στενά και δίνει πάντα το παρών αθόρυβα και ουσιαστικά εκεί που επιβάλλεται.

 

 

 

 

* Επί του πιεστηρίου Νο 3: Στον Ολυμπιακό Γυθείου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Λαμπρόπουλος και στο τοπικό πρωτάθλημα της Λακωνίας. Ο Αχαγιώτης κεντρικός αμυντικός είναι «σκληρό καρύδι» σε όλη την ποδοσφαιρική του διαδρομή και σε όποια ομάδα παίζει, δίνει πάντα τον καλύτερο εαυτό του.

 

 
© Copyright 2024 Τα πάντα για τον αθλητισμό - MarkaSport