Loading...
Δευτέρα 30 Μάι 2022
ΠΕΑΚ Μια οφειλόμενη απάντηση στον κ. σύμβουλο
Κλίκ για μεγέθυνση
Η αλήθεια και το ψέμα έχουν δυστυχώς ένα κοινό σημείο: Εμπεριέχουν ως έννοιες δύο πραγματικότητες που, όμως, η πρώτη αφορά στα υφιστάμενα γεγονότα και η δεύτερη σε εκείνα που θα θέλαμε να συμβαίνουν προκειμένου να εξιστορηθούν αφηγήματα που εξυπηρετούν άλλους σκοπούς.

Την δεύτερη «πραγματικότητα» επέλεξε για να δημιουργήσει το δικό του αφήγημα ο γνωστός σύμβουλος του Δήμου Πατρέων και μόνιμος προπομπός των απόψεων του κ. Πελετίδη, παρουσιάζοντας φωτογραφίες της επιλογής του και οι οποίες ανήκουν σε χώρους εκτός δικαιοδοσίας του κλειστού Αθλητικού Κέντρου «Δ. Τόφαλος» οι οποίες δεν έχουν καθαριστεί, προκειμένου να εγκαλέσει τον Πρόεδρο του ΠΕΑΚ για τον πλημμελή καθαρισμό τους.

Στην γραπτή του τοποθέτηση προσπάθησε έναν αδόκιμο και ατυχή αντιπερισπασμό απέναντι στις στοιχειοθετημένες τοποθετήσεις του κ. Νίκου Παπαδημάτου που αφορούσαν στις αδυναμίες της Δημοτικής Αρχής να ανταπεξέλθει στις ανάγκες καθαρισμού των κοινόχρηστων χώρων της πόλης, με αφορμή την εκδήλωση πυρκαγιών που προκάλεσαν κινδύνους για συμπολίτες και περιουσίες.

Με τη μέθοδο της εις άτοπον απαγωγής και επικαλούμενος ψευδή γεγονότα, ο σύμβουλος προσπάθησε να στοιχειοθετήσει ένα ατυχές και παιδαριώδες συμπέρασμα:

Πως αφού δεν έχουν καθαριστεί οι εγκαταστάσεις του «Δ. Τόφαλος», ο Πρόεδρός του δεν έχει ως επικεφαλής της Δημοτικής του Παράταξης δικαίωμα να ασκεί κριτική στην Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο Πατρέων.

Ο σύμβουλος «έντυσε» την επιχειρηματολογία του χρησιμοποιώντας επιλεκτικά τρεις φωτογραφίες εκτός των χώρων ευθύνης του ΠΕΑΚ Πάτρας.

Σήμερα παίρνει την απάντηση με δεκάδες άλλα φωτογραφικά στιγμιότυπα* από τους χώρους που επέλεξε να «αποφύγει» ο φωτογραφικός του φακός και οι οποίες αποδεικνύουν πως η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας έχει φροντίσει να είναι επιμελώς καθαρισμένοι όλοι οι χώροι που ανήκουν στη δικαιοδοσία του. Τον ενημερώνουμε δε, πως η διαδικασία αυτή έχει πραγματοποιηθεί δύο φορές στο τελευταίο χρονικό διάστημα και με προγραμματισμό για συνεχείς παρεμβάσεις σε όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Ο Πρόεδρος Νίκος Παπαδημάτος τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης και οι εργαζόμενοι του ΠΕΑΚ Πάτρας υλοποιούν κάθε χρόνο και έγκαιρα όλες τις απαιτούμενες παρεμβάσεις, έτσι ώστε οι εγκαταστάσεις να μην απειλούνται από εξωγενείς κινδύνους και να μην κινδυνεύει η πόλη και οι όμορες περιουσίες.

«Άνθρακας» λοιπόν αποδείχθηκε ο «θησαυρός» των επιχειρημάτων του κ. συμβούλου.

Αλήθεια όμως: Ο κ. Δήμαρχος για πόσο ακόμα θα εξακολουθεί να κρύβεται πίσω από αυτές τις μεθόδους που εκθέτουν την πόλη και τον ίδιο; Βολεύεται άραγε από την επαναλαμβανόμενη πρακτική των διατεταγμένων «κραυγών» και των προσωπικών επιθέσεων με άλλη υπογραφή; Ήρθε η ώρα επιτέλους να απαντήσει.*Ενδεικτικά σας αποστέλλουμε κάποιες φωτογραφίες. Το σύνολο των φωτογραφιών που αποδεικνύουν τα πραγματικά περιστατικά, θα αναρτηθεί άμεσα στο επίσημο προφίλ του ΠΕΑΚ Πάτρας στο facebook.

Λήψη όλων των συνημμένων ως αρχείο zip
 
© Copyright 2024 Τα πάντα για τον αθλητισμό - MarkaSport