Loading...
Δευτέρα 08 Απρ 2024
AΕΠΣΑ  Αποχώρηση βόμβα απο τον Άρη Π.
Κλίκ για μεγέθυνση
Με ανάρτηση-βόμβα ο πρόεδρος του Άρη Πατρών, Άρης Ρούσσος, διαμήνυσε ότι θα αποχωρήσει από την προεδρία με το φινάλε της σεζόν, ασχέτως αν ο Άρης κατακτήσει το πρωτάθλημα και ανέβει στη Γ’ Εθνική.

Το είχε πράξει και πριν από μερικούς μήνες, ωστόσο τότε είχε αναφέρει ότι θα αποχωρούσε από τον προεδρικό θώκο, σε περίπτωση που δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα η ιστορική ομάδα που διοικεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Με τον Νίκο τον Ιωαννίδη τον άνθρωπο π με έβαλε στο γήπεδο να παίξω μπάλα εμένα αλλά κ τόσα άλλα παιδιά της γενιάς μ έναν πραγματικό ΔΑΣΚΑΛΟ π μας δίδαξε αθλητισμό κ πολιτισμό έναν κύριο π η προσφορά του ήταν αλλού επιπέδου έφτιαξε ανθρώπους χωρίς κόμπλεξ που η συναναστροφή μαζί του σου έδινε μόνο δύναμη κ φτερά να πετάξεις στο δύσκολο κόσμο των μεγάλων για το μέλλον που θα αντιμετώπιζες. Δε νομίζω πως μπορώ να περιγράψω απόλυτα τι έχει δώσει στον αθλητισμό κ στο δύσμοιρο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αχαΐας αυτό θα μπορούσε να τ περιγράψει ίσως ο κάθε ένας από εμάς π τον είχαμε προπονητή..

Με αυτόν λοιπόν τον άνθρωπο επέλεξε η ομάδα της οποίας ηγούμαι να κλείσει τις βραβεύσεις της χρονιάς γιατί αυτός για μένα είναι η αρχή κ το τέλος..

Το ΤΕΛΟΣ π ανακοινώνω σήμερα από τη θέση του προέδρου της ομάδας του Άρη Πατρών. Αυτή η απόφαση δεν είναι μια εύκολη απόφαση για μένα αλλά είναι μια απόφαση πλέον μονόδρομος.

Όπως είπε ένας φίλος μ έχοντας το κουμπί π μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα το κουμπί μιας πυρηνικής έκρηξης το καλύτερο είναι να μη μπω καν στο πειρασμό να το πατήσω.

Στα 3 χρόνια της θητείας μ μετά τον κορωνοϊό η διαδρομή μ υπηρετώντας την ομάδα π αγαπώ έφερε στο ερασιτεχνικό μεγάλες αναταραχές π με απορία παρακολουθώ ακόμα. Μη κερδίζοντας τίποτα σε επίπεδο τίτλων μέχρι τώρα κερδίσαμε την καθολική αποδοχή του κοινού συγχρόνως με την απόλυτη αντιπάθεια των καρεκλοκένταυρων.

Η αναστάτωση π προκάλεσα στο σύστημα είναι πλέον τέτοια π δεν μπορεί να κρυφτεί κ μας αδικεί προκαλώντας ξεδιάντροπα άπαντες.

Αυτό συν το γεγονός πως η κακία κ το μίσος της πάγιας κουλτούρας του ‘ανύπαρκτου’ ‘να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα’ ακουμπάει πλέον την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μ κ αυτό είναι το κερασάκι στη τούρτα της ανοχής μου.

Χαιρετώ λοιπόν από δω όσους μας στήριξαν κ τους ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου ενώ όσους μας μίσησαν τους περιμένω στη γωνία χωρίς την ταμπέλα πλέον του προέδρου.

Στο καθήκον μ κ σεβόμενος την προσπάθεια όλης της ομάδας θα είμαι εδώ για να βγάλω πέρα ως εγγυητής όλη αυτή τη προσπάθεια ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ενώ θα εγγυηθώ την ομαλή μετάβαση στην επόμενη μέρα του συλλόγου.

Για το τέλος θα χαρώ πολύ να πάρουμε το πρωτάθλημα για να είμαι κουβάρι με τους φιλάθλους μας, να γιορτάσουμε μαζί το τίτλο και να πάρουμε τη ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ όπως αρμόζει στην ιστορία μας κ την κουλτούρα μας».

 
 
 
 
Copyright © 2024 Τα πάντα για τον αθλητισμό - MarkaSport