Loading...
Σάββατο 04 Μάι 2019
Μαζέψτε τους πριν να είναι αργά!
Κλίκ για μεγέθυνση

Αυτό που γίνεται από χθες το μεσημέρι, δεν είναι ακριβώς πρωτόγνωρο, είναι όμως σίγουρα άκρως επικίνδυνο και απαιτεί άμεσες απαντήσεις από αυτούς που πρέπει να τις δώσουν.

Η κλήρωση και όχι ο ΟΡΙΣΜΟΣόπως συνειδητά επικαλούνται τα «ολυμπιακά» ΜΜΕ- ώστε να εξοργίσουν τους θερμοκέφαλους με ότι αυτό συνεπάγεται- του ενός εκ των τριών διαιτητών που ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ απαιτούσε να εξαιρούνται από τα παιχνίδια της η ΚΑΕΟλυμπιακός, αποτέλεσε την αφορμή ώστε από την ώρα που ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, να ξεκινήσει μία τεράστια προσπάθεια τρομοκράτησης, μπαχαλοποίησης και ουσιαστικά διάλυσης του ελληνικού μπάσκετ. Δυστυχώς, όπως αποδεικνύεται στην πράξη, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, δεν αρκούνται στο ότι διαλύουν και καταδικάζουν την ίδια τους την ομάδα αλλά πολύ περισσότερο, στήνοντας σκηνικό τρομοκρατίας, προσπαθούν να πάρουν… μαζί τους ολόκληρο το άθλημα, με την ανοχή μάλιστα ενός Υφυπουργού, που αντί να απαιτήσει ως όφειλε να επιβάλλεται παντού και πάντα η νομιμότητα, για ψηφοθηρικούς λόγους και όχι μόνο, σιγοντάρει το επικίνδυνο παιχνίδι των αφεντικών του Ολυμπιακού.

Και για όσους έχουν αμφιβολίες για τις ερυθρόλευκες προθέσεις και πρακτικές, αρκεί να διαβάσουν τα σημερινά πρωτοσέλιδα των δύο εφημερίδων του Ολυμπιακού, της εφημερίδας «ΦΩΣ» και του «Πρωταθλητή». Ειδικά το «ΦΩΣ»… μαρτυρώντας χωρίς ξύλο, βροντοφωνάζει ότι «οι ερυθρόλευκοι οδηγούν με τον τρόπο τους τον διαιτητή (Αναστόπουλο) να δηλώσει κώλυμα, καλώντας τον κόσμο να δώσει βροντερό «παρών» στο ΣΕΦ την Τετάρτη, με γενική είσοδο 1 ευρώ στο ματς με τον Προμηθέα». Προσέξτε: Δεν το έγραψε η «ΠΡΑΣΙΝΗ» για να την κατηγορήσεις για μικροπολιτική κλπ. αλλά το «ΦΩΣ» και ο «Πρωταθλητής», εφημερίδες δηλαδή που εκφράζουν την «γραμμή» της ΚΑΕ Ολυμπιακός!

iPiccy collage

 

Γράφουν δηλαδή ξεκάθαρα (αν όχι ξεδιάντροπα) ότι στόχος του… μονόευρου, είναι να τρομοκρατηθεί ένας διαιτητής και να μην πάει στο ΣΕΦ!!!Πόσω μάλλον δε, όταν δεκάδες φορές στο παρελθόν επί διοίκησης Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου οι «επιστήμονες» δεν χρειάστηκαν καν το… μονόευρω για να επιδοθούν στο αγαπημένο τους παιχνίδι της τρομοκρατίας, να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα προπονητών, αθλητών, διαιτητών κλπ., ακόμη και να διακόψουν από αγώνα μέχρι ένα ολόκληρο πρωτάθλημα. Φαντάζομαι ότι στη χώρα που λέγεται ακόμη Ελλάδα, οι Εισαγγελείς διαβάζουν ή τουλάχιστον ενημερώνονται για το τι γράφεται στον Τύπο… Τι; Όχι; Ο Υφυπουργός; Διαβάζει; Ή είναι απασχολημένος μετον ανένδοτο κατά του Βασιλακόπουλου ώστε να χαϊδεύει τα αυτιά των θερμοκέφαλων; Ο «δηλωμένος» Ολυμπιακός, Υφυπουργός για μην ξεχνάμε…

Για να τελειώνουμε: Αν η απάντηση στη νομιμότητα είναι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, αν η απάντηση στο Κράτος Δικαίου είναι το ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ, αν η απάντηση στην ισονομία είναι «1 ΕΥΡΩ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ» κι «ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΤΕ», το «ερυθρόλευκο» παιχνίδι ξεφεύγει από τα όρια της γραφικότητας και της ανοησίας και γίνεται άκρως επικίνδυνο. Το τι θα κάνουν οι Αγγελόπουλοι με τον Ολυμπιακό και αν θέλουν να τον καταδικάσουν σε αφανισμό είναι δικό τους θέμα και των φιλάθλων τουΟλυμπιακούστους οποίους και θα λογοδοτήσουν για την ανεπανόρθωτη ζημιά που έχουν ήδη κάνει στην ομάδα. Αυτό που στήνεται από το μεσημέρι της Παρασκευής και μετά, αφορά όλη την κοινωνία.

Αν νιώθει λοιπόν κάποιος ακόμη υπεύθυνος για κάτι σε αυτή τη χώρα, ας μαζέψει και τους εμπνευστές και τους ενορχηστρωτές αυτής της ιστορίας, για να μην γίνουν… κατόπιν εορτής, ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί. Φαντάζομαι ότι καταλαβαινόμαστε…

 
© Copyright 2022 Τα πάντα για τον αθλητισμό - MarkaSport