Loading...
Τρίτη 30 Μάι 2023
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Θετικα μυνηματα για επιστροφη  βαθμων
Κλίκ για μεγέθυνση
Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται κυρίως από τα ρεπορτάζ της Αθήνας, η Παναχαϊκή ξεπέρασε και αυτόν τον πολύ σημαντικό σκόπελο των προσφυγών και συνεχίζει κανονικά την πορεία της, τόσο στο φετινό πρωτάθλημα όσο και εν γένει στη Super League 2.

Θυμίζουμε ότι οι «κοκκινόμαυροι» έχουν μέχρι σήμερα τα μεσάνυχτα προθεσμία να αποπληρώσουν ή να διακανονίσουν τις έξι τελευταίες προσφυγές των Θύμιου Αργυρόπουλου, Ιωσήφ Λαμπρόπουλου, Αλκιβιάδη Μαρκοπουλιώτη, Δημήτρη Ανάκογλου, Τζέιμς Σταμόπουλου και ο Αλέξανδρου Αποστολόπουλου, που τους έφεραν την αφαίρεση των 18 βαθμών από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Παναχαϊκή αφού ολοκλήρωσε τις υποθέσεις της, έστειλε τα απαραίτητα έγγραφα στην ΕΠΟ και έτσι εκτός του θα επιστραφούν οι βαθμοί, θα γλιτώσει και την αποβολή της από το πρωτάθλημα.

Αναμένεται και η επίσημη θέση της ΠΑΕ για το ζήτημα, αλλά έτσι κι αλλιώς σε οποιοδήποτε διαφορετικό σενάριο, τα κακά μαντάτα ταξιδεύουν πιο γρήγορα…


ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Η Παναχαϊκή εξασφάλισε αναβολή στην εκδίκαση της προσφυγής του Σούλη Παπαδόπουλου που διεκδικεί 70.000 ευρώ.


Εκτός από τις υποθέσεις ενεργοποίησης ποινών η Παναχαϊκή έχει και προσφυγές της φετινής χρονιάς να αντιμετωπίσει. Η πρώτη εξ αυτών είχε προσδιοριστεί να εκδικαστεί τη Δευτέρα (29/05) στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ και αφορά στον Σούλη Παπαδόπουλο. Όπως είναι γνωστό, ο πρώην τεχνικός των Αχαιών διεκδικεί 70.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η ΠΑΕ μετέφερε αίτημα αναβολής λόγω κωλύματος του δικηγόρου Αργύρη Λίβα και η συνάδελφός του Δόξα Τσαγκαράκη είπε μεταξύ άλλων: «Η Παναχαϊκή είναι από τις λίγες ομάδες που δεν έχουν πάρει τη χρηματοδότηση από το Στοίχημα. Εντός της εβδομάδας αναμένεται να το λάβει και θα μπορέσει να εξοφλήσει».

Ο δικηγόρος του Σούλη Παπαδόπουλου, Μανώλης Αλαφραγκής δεν συναίνεσε και είπε:

«Θα μπορούσε η ΠΑΕ να φέρει έναν άλλο δικηγόρο. Πράγματι έχουμε ενημερωθεί για την αναβολή, αλλά ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι απλήρωτος από τον Νοέμβριο. Επτά μήνες χωρίς νερό, τηλέφωνο, με τα ενοίκια να «τρέχουν». Έχει παιδιά, έχει και εγγόνι. Πώς θα ζήσει; Είναι ο προπονητής που ανέβασε την ομάδα κατηγορία και το «ευχαριστώ» της ΠΑΕ ήταν να τον πληρώσει μόνο Σεπτέμβριο, Οκτώβριο. Πήγαινε για προπόνηση και έμαθε από το ίντερνετ ότι απολύθηκε».

Το αίτημα αναβολής έγινε εν τέλει δεκτό και η συζήτηση μετατέθηκε για τις 19 Ιουνίου.

Παναχαϊκή Γ.Ε.: Στη Γ.Σ. ο πρόεδρος της ΠΑΕ και αντιπροσωπεία της «Παναχαϊκής Ιδέας»


Η παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή Λευτέρη Καρφάκη όπως και αντιπροσωπεία της «Παναχαϊκής Ιδέας» ξεχώρισαν στη Δευτεριάτικη τακτική Γενική Συνέλευση της Παναχαϊκής Γ.Ε. στο κλειστό της Αγυιάς όπου το παρόν έδωσαν περίπου 60 μέλη των «κοκκινόμαυρων».

Κατά τα άλλα, τα θέματα που είχε η ημερήσια διάταξη της γενικής συνέλευσης υπερψηφίστηκαν και ήταν κύρια οικονομικού περιεχομένου.

Παράλληλα, η διοίκηση της ερασιτεχνικής είχε τη δυνατότητα και «εκτός πρωτοκόλλου» να κάνει μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και με βασικό άξονα την οικονομική κατάσταση της εταιρείας και το πώς σχεδιάζει να προχωρήσει τη νέα σεζόν.

Όσο για την αντιπροσωπεία της «Παναχαϊκής Ιδέας», επίσης αντηλλάγησαν απόψεις και ξεκαθαρίστηκε από πλευράς διοίκησης της Παναχαϊκής Γ.Ε. ότι θα πρέπει να ακολουθήσουν τη νόμιμη οδό εντασσόμενοι ως μέλη στην οικογένεια του συλλόγου, προκειμένου και η ίδια να είναι σε θέση να τους δίνει απαντήσεις στα διάφορα ερωτήματά τους που λαμβάνει.

 
 
Copyright © 2024 Τα πάντα για τον αθλητισμό - MarkaSport