Loading...
Δευτέρα 12 Ιούν 2023
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Επισημη κρουση απο Δημ.Δροσο
Κλίκ για μεγέθυνση
Από τη στιγμή που η Παναχαϊκή ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Super League 2 είναι δεδομένο ότι από δω και πέρα και για ένα ακόμη καλοκαίρι, το ενδιαφέρον θα στραφεί σε άλλους «φλέγοντες» τομείς, με κυρίαρχο το διοικητικό.

Μπορεί σήμερα η ΠΑΕ να έχει αφεντικό εξ’ Αμερικής (Joseph Kobzan είναι ο μεγαλομέτοχος σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΕΑ), κανείς όμως δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι το νυν σχήμα θα συνεχίσει και του χρόνου.

Προς το παρόν βέβαια από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεν υπάρχει το παραμικρό «σήμα» για το τι μέλλει γενέσθαι ενόψει της νέας περιόδου, και αν κάποιος γνωρίζει τα μελλούμενα, αυτός είναι μόνο ο Πέτρος Σταθάκης.

Το μόνο σίγουρο είναι η επανεμφάνιση του Δημήτρη Δρόσου στο διοικητικό προσκήνιο, με στόχο αυτή τη φορά να τα καταφέρει αναλαμβάνοντας το πλειοψηφικό πακέτο, υπόθεση όμως που μόνο εύκολη δεν είναι.

Ο πατρινός επιχειρηματίας έχει έτοιμη την πρώτη κίνηση που θα κάνει κι αφορά το email που θα φθάσει σήμερα Δευτέρα (αν δεν βρίσκεται ήδη από το βράδυ της Κυριακής 11/6) στα γραφεία της ΠΑΕ, το περιεχόμενο του οποίου θα κινείται σε δυο άξονες.

Α) Την ενημέρωση για το άνοιγμα (οφειλές) της ΠΑΕ όχι μόνο προς την ομάδα αλλά και προς τρίτους, έτσι ώστε να υπάρχει άμεση εικόνα για οφειλές που θα βρει μπροστά του άμεσα ο ίδιος, αν τυχόν αναλάβει τις τύχες της εταιρείας.

Β) Την αναλυτική σύνθεση του μετοχολογίου της ΠΑΕ καθώς είναι ορατός ο κίνδυνος από την Ε.Ε.Α. αν δεν λάβει τα έγγραφα που έχει ζητήσει από τους Αμερικάνους επενδυτές, πέραν των όποιων οικονομικών και βαθμολογικών ποινών επιβάλει στην ομάδα, να «μπλοκαριστεί» και η οποιαδήποτε διάθεση του νυν μεγαλομετόχου να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο που διαθέτει σήμερα.

Χορηγίες για 2+1 χρόνια
Από την πλευρά του πάντως και παρότι ο Δημήτρης Δρόσος δεν ανοίγει τα χαρτιά του πουθενά, οι πληροφορίες θέλουν να είναι έτοιμος για τις δικές του κινήσεις.

Έχοντας έτοιμη την εταιρεία που θα εμπλακεί όπως και χορηγικές συμφωνίες «κλειδωμένες» για 2+1 χρόνια, με τον ίδιο να θέλει ξεκάθαρα να είναι (και) στα χαρτιά ο μεγαλομέτοχος με απολύτως ξεκάθαρη τη μετοχική σύνθεση της εταιρείας.

Μάλιστα, στις διαθέσεις του -αν υπάρξει πρόσφορο έδαφος από τη νυν διοίκηση της ΠΑΕ- είναι να τρέξουν πολύ γρήγορα οι εξελίξεις και να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος, ξέροντας ότι αυτόν και τους συνεργάτες του, τους περιμένει πολλή δουλειά.

Ο Δημήτρης Δρόσος ρωτήθηκε από τη «Match» για το αν απορρίψει η ΠΑΕ το ενδιαφέρον του τι θα κάνει και η απάντηση ήρθε με αφοπλιστικό τρόπο.

«Αυτό προφανώς θα σημαίνει ότι η ίδια έχει τις λύσεις πρώτα και κύρια στο οικονομικό για να δούμε την Παναχαϊκή του χρόνου πανίσχυρη κι όπως την ονειρεύονται οι πατρινοί φίλαθλοι κι όχι με μηδενισμούς και προσφυγές χωρίς τελειωμό και σε πλήρη εξαθλίωση».
 
 
Copyright © 2024 Τα πάντα για τον αθλητισμό - MarkaSport