Loading...
Δευτέρα 02 Δεκ 2024
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ Πάνβοπλος για πρόκριση  κόντρα στην Βέχτα
Κλίκ για μεγέθυνση

Σε Ευρωπαϊκούς ρυθμούς μετά από καιρό κινείται πάλι ο Προμηθέας Βίκος Cola αφού μεθαύριο Τετάρτη θα υποδεχτεί τη Γερμανική Βέχτα (Τόφαλος 7.30μ.μ.) θέλοντας να «σπάσει το ρόδι» παίρνοντας την πρώτη εντός έδρας νίκη.

Κάτι που αν τα καταφέρει θα του δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει μέσω των play-in την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ της FIBA, διαφορετικά η σεζόν θα ολοκληρωθεί πρόωρα κι αυτό δεν το θέλει κανένας στις τάξεις του.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει δυο σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, του Κένι Ουίλιαμς που κάνει αγώνα δρόμου για να μπει στην 12άδα και του Αντώνη Καραγιαννίδη που γύρισε το πόδι του πριν από μερικές ημέρες σε μια προπόνηση και δύσκολα θα παίξει αύριο.

Παράλληλα, σε φουλ ρυθμούς δουλειάς (ακόμη και με ατομικές προπονήσεις) είναι ο νεοαποκτηθείς Αμερικάνος γκαρντ Αϊζάια Ρις έτσι ώστε τάχιστα να μπει στη φιλοσοφία του συνόλου και να βοηθήσει πολύ περισσότερο απ’ ότι έκανε στο ντεμπούτο του με τον Κολοσσό.

Γεμάτες εξέδρες

Πολύ κρίσιμο το ματς με την Βέχτα και απόλυτα αναγκαία η δυναμική παρουσία του κόσμου στις εξέδρες, με τους ανθρώπους του Προμηθέα τις τελευταίες ημέρες να κάνουν τις δικές τους προσπάθειες προκειμένου το Παλέ των Μποζαϊτίκων να είναι η καυτή έδρα που θα σπρώξει την ομάδα στη νίκη.
 
Copyright © 2025 Τα πάντα για τον αθλητισμό - MarkaSport