Loading...
Τετάρτη 22 Σεπ 2021
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ Συνργασί με το Μητροπλιτικό Κολλέγιο !!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

Παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα το μεσημέρι από την ΚΑΕ Προμηθέας ο νέος μεγάλος χορηγός στην φανέλα για τις εν Ελλάδι υποχρεώσεις, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο που ετοιμάζει ήδη το δικό του εξαιρετικό κτίριο στο κέντρο της Πάτρας στην Ερμού 88 
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Χρήστος Μήλας που τόνισε μεταξύ άλλων: «Το μητροπολιτικό κολλέγιο θα ταξιδέψει μαζί μας σε όλη την Ελλάδα ξεκινώντας αυτό το Σαββατοκύριακο με τη διοργάνωση του Σούπερ Καπ στην Πάτρα.

Αυτή η συνεργασία θα έχει σκοπό την δημιουργία πολύπλευρων δράσεων και την αλληλεπίδραση των δυο οργανισμών και ήταν μεγάλη επιθυμία και των δυο πλευρών που πήρε σάρκα κι οστά.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για τη ομάδα γιατί η βάση της, η ραχοκοκαλιά της είναι το πρόγραμμα ΝΟΥΣ και όπως καλά ξέρετε εκτός από το αθλητικό κομμάτι, γνωρίζετε τη σημασία που δίνουμε και στο εκπαιδευτικό κομμάτι.

Χαιρόμαστε που θα συνεργαστούμε με ένα Κολλέγιο που διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκπαίδευση και συνεργάζεται με πολλά διεθνή Πανεπιστήμια».

Β. Ροδόπουλος: «Πρότυπο λειτουργίας ο Προμηθέας»

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο αντιπρόεδρος του ομίλου, Βαγγέλης Ροδόπουλος ο οποίος ανέφερε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο ερχομός μας στη Πάτρα συνδυάζεται με τη συνεργασία όντας ο μεγάλος χορηγός του Προμηθέα.

Μια ομάδα που όσοι είμαστε εκτός πόλης έχουμε άκουσει πολλά όλα αυτά τα χρόνια και σε λίγες μέρες εδώ, επιβεβαίωσα αυτά που ακούμε καθώς πρόκειται για ομάδα που έχει σημαντικό όραμα, όχι μόνο για την ευρύτερη περιοχή αλλά για όλη την Ελλάδα και είναι παράδειγμα για μένα και για όλους ανεξαρτήτως κλάδου δράσης.

Για τον όμιλο μας είναι πολύ σημαντική αυτή η συνεργασία που ξεκινά και θα αποδείξουμε για μια ακόμα φορά ότι αθλητισμός και εκπαίδευση είναι ένα.

Με την πόλη μας συνδέουν συναισθηματικοί λόγοι γιατί ο πατέρας μου και πρόεδρος του ομίλου είναι από τα Λουσικά Αχαΐας, ένα χωριό λίγο έξω από την Πάτρα. Δεν υπήρχε καλύτερη συγκύρια να συνεργαστούμε με το προμηθέα και εύχομαι καλή σεζόν».

Χαιρετισμός και από Θανάση Τριανταφυλλίδη

Τέλος, μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Προμηθέας, Θανάσης Τριανταφυλλίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων, υπογράμμισε:

«Θέλω να ευχαριστήσουμε το μητροπολιτικό κολέγιο για την εμπιστοσύνη στα φετινά μας όνειρα. Είναι πολύ σημαντικό για την ευρύτερη περιοχή όπου φοιτητές θα μπορούν να σπουδάσουν χωρίς να μετακομίσουν από την περιοχή τους.

Η φετινή χρονιά είναι ένα νέο ξεκίνημα, προερχόμαστε από ένα 18μηνο δύσκολο για όλους μας και εύχομαι να μπούμε σε μια νέα κανονικότητα».


Το υγειονομικό πρωτόκολλο ενόψει του 2ου Super Cup της Πάτρας\


Ο ΕΣΑΚΕ επισημαίνει στους φιλάθλους που επιθυμούν να βρεθούν στο κλειστό «Δημήτριος Τόφαλος», σύμφωνα με την νομοθεσία ισχύουν τα κάτωθι ως προς τους όρους προσέλευσής στο 2ο HNC CΟΙΝ SUPER CUP:
– Οι κάτοχοι εισιτηρίου ή πρόσκλησης οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης το οποίο θα επιδεικνύουν στους ελέγχους, μαζί με το έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο ή άδεια παραμονής).

– Σχετικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων στο γήπεδο, η είσοδος των ανηλίκων άνω των δώδεκα (12) έως και δεκαεπτά (17) ετών, θα γίνεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με βεβαίωση αρνητικού self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

– Οι φίλαθλοι κατά την είσοδό τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19.


Την Παρασκευή 25 του μήνα στο αθλητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελόκαμπο θα διεξαχθεί η επίσημη συνέντευξη τύπου του ΕΣΑΚΕ για τη μεγάλη γιορτή της Πάτρας το 2ο Σούπερ Καπ.
Η όλη εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7μ.μ. και στο πάνελ θα είναι οι προπονητές και οι τέσσερις αρχηγοί των ομάδων που θα λάβουν μέρος. 
© Copyright 2022 Τα πάντα για τον αθλητισμό - MarkaSport