Loading...
Τετάρτη 14 Ιούλ 2021
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ Λους Κασιμίρο  :Σκληρή δουλειά και πειθαρχία"
Κλίκ για μεγέθυνση

Με σύνθημα «σκληρή δουλειά, καλή ομάδα και θα έλθουν και οι διακρίσεις» ο Λούις Κασιμίρο παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από την ΚΑΕ Προμηθέας στους εκπροσώπους του τύπου, «κλέβοντας την παράσταση» είναι αλήθεια με την όλη του παρουσία.
Ο Ισπανός τεχνικός δεν έκρυψε τα λόγια του και μεταξύ άλλων τόνισε:

– Για τους στόχους της νέας περιόδου: «Σημασία πρώτα έχει το ποιους παίκτες θα πάρουμε και τι μπάσκετ θα παίξουμε. Πρέπει κι εγώ να προσαρμοστώ στα χαρακτηριστικά των παικτών που θα αποκτηθούν, όπως όμως κι αυτοί σε αυτά που θέλω εγώ. Όταν γίνουν αυτά θα μπορούμε να γίνουμε και πιο αναλυτικοί. Ο Οργανισμός έχει συγκεκριμένα κριτήρια για το παρών και το μέλλον, τα ξέρω και πάνω σε αυτά θα βαδίσουμε. Δεν διαχωρίζω το Γιούροκαπ από τις εγχώριες διοργανώσεις και σε όλες θα επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό».– Για το «χτίσιμο» της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν: «Όλο το σταφ δουλεύει σκληρά εδώ και καιρό, θέλουμε να πάρουμε συγκεκριμένους παίκτες και προχωράμε με γρήγορα βήματα θέλοντας να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα που θα συνδυάζει τόσο την εμπειρία αλλά και το νεανικό στοιχείο. Προς το παρών δεν με ενδιαφέρει η αγορά της Ισπανίας κι ελπίζω ότι σύντομα θα έχουμε συγκεκριμένα μεταγραφικά νέα να πούμε».

– Για τη φιλοσοφία που θα θελήσει να περάσει στην ομάδα: «Σίγουρα θέλω να κατακτήσω τίτλους, γι’ αυτό ήλθα, ποτέ όμως μέχρι σήμερα στην καριέρα μου δεν έχω πει κάτι τέτοιο από την αρχή. Μου αρέσει η σκληρή καθημερινή δουλειά, θέλω να έχουμε μια καλή ομάδα που θα δουλεύει σωστά καθημερινά κι όλα τα άλλα θα έλθουν από μόνα τους. Θέλω να παίζουμε σκληρή άμυνα, τεράστια προσοχή στο ριμπάουντ και νομίζω ότι ήταν η πλέον κατάλληλη στιγμή για να αναλάβω το πρότζεκτ του εν λόγω Οργανισμού που ξέρει τι θέλει, όπως κι εγώ».– Για το τι μέτρησε πρώτα απ’ όλα για να έλθει στον Προμηθέα: «Ήθελαν να έλθω και να συνεργαστούμε, μου το έδειχναν συνεχώς και ήταν κάτι που μεγάλωνε και τη δική μου επιθυμία να συνεργαστούμε. Νιώθω ήδη άνετα στο κλαμπ και γι’ αυτό με βοηθάνε όλοι οι άνθρωποι του, θέλω να γνωρίσω σε βάθος το Ελληνικό μπάσκετ».


Τον Ισπανό τεχνικό καλωσόρισε από πλευράς πατρινής ΚΑΕ ο πρόεδρός της Κώστας Μπακαλάρος που μεταξύ άλλων υπογράμμισε τα παρακάτω: «Σήμερα είναι μια ξεχωριστή στιγμή για τον Οργανισμό αφού αλλάζουν πολλά πράγματα. Θέλω όμως να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά δημοσίως τον Μάκη Γιατρά που μας βοήθησε τεράστια τα 8 προηγούμενα χρόνια οδηγώντας την ομάδα από τα τοπικά πρωταθλήματα στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία και την Ευρώπη κατακτώντας τίτλο και σημαντικές διακρίσεις. Ευχαριστώ πολύ και τον κ. Κασιμίρο που δέχθηκε την πρότασή μας, έχουμε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία».
 
© Copyright 2022 Τα πάντα για τον αθλητισμό - MarkaSport