Loading...
Τετάρτη 16 Ιούν 2021
ΠΙΝΓΚ - ΠΟΝΓΚ :Ολα έτοιμα για την φιέστα στο ΕΑΚ δ. Τ'οφαλος 18- 21 Ιουνίου
Κλίκ για μεγέθυνση
Στη τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων 2020-2021 στα ομαδικά και τα ατομικά αγωνίσματα, το οποίο θα διεξαχθεί στην Πάτρα από την Παρασκευή 18 έως τη Δευτέρα 21 Ιουνίου .

Μετά από πολύμηνη αγωνιστική αδράνεια λόγω των υγειονομικών μέτρων οι αθλητές και αθλήτριες θα μπουν και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς

Εξαιτίας των υποχρεωτικών αλλαγών στο πρόγραμμα γίνεται απευθείας η τελική φάση και αθλητές και αθλήτριες έως 15 ετών απ’ όλη την Ελλάδα θα διεκδικήσουν τα μετάλλια σε έξι αγωνίσματα: Το απλό, το διπλό και το ομαδικό σε αγόρια και κορίτσια. Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 114 με 71 παίδες και 43 κορασίδες. Είναι αριθμοί αξιοσημείωτοι, που δείχνουν τη δίψα των παιδιών για επιστροφή στους αγώνες, παρότι βρισκόμαστε σε εποχή πολύ δύσκολη για σωματεία και γονείς.

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στο ευρύχωρο κλειστό γυμναστήριο της Πάτρας «Δημήτριος Τόφαλος». Με απόλυτη τήρηση του υγειονομικού αγωνιστικού πρωτοκόλλου και κεκλεισμένων των θυρών. Τις δύο πρώτες ημέρες (18-19/06) θα περιλαμβάνει τα ομαδικά και τις δύο επόμενες (20-21/06) τα ατομικά αγωνίσματα.

Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 71 στο απλό παίδων, 43 στο απλό κορασίδων, 12 στο ομαδικό παίδων, 8 στο ομαδικό κορασίδων, 30 στο διπλό παίδων και 17 στο διπλό κορασίδων. Οι αθλητές και οι αθλήτριες προέρχονται από 40 σωματεία όλης της χώρας. Πέρα βέβαια από την Πάτρα θα έχουν εκπροσώπηση σύλλογοι από Αλεξανδρούπολη, Φλώρινα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ορεστιάδα, Κορινθία, Ιωάννινα, Χίο, Καβάλα, Αμαλιάδα, Χανιά, Λάρισα, Κεφαλονιά και Κοζάνη. Προσεχώς θα γίνουν γνωστές και όλες οι πληροφορίες, που θ’ αφορούν στο οργανωτικό κομμάτι.

Το «Δημήτριος Τόφαλος» έχει …γνωριστεί από παλιά με την επιτραπέζια αντισφαίριση. Το Προολυμπιακό τουρνουά του απλού το 1999 αποτελεί τη σημαντικότερη διοργάνωση του αθλήματος, που φιλοξενήθηκε εκεί, ενώ στο ίδιο γυμναστήριο έχουν καταγραφεί επίσης το Βαλκανικό πρωτάθλημα νέων-νεανίδων του 1996 και δύο αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Πάτρας.

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης παίρνει νέα πρωτοβουλία για ν’ αυξήσει τη διάδοση του αθλήματος και να προβάλει πολύ τις μικρές ηλικίες, που αποτελούν και το μέλλον. Στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την εταιρεία Sportshero στο κομμάτι της WEB TV, αποφάσισε τη βιντεοσκόπηση όλων των αγώνων από το επικείμενο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων της Πάτρας! Ανάλογη κίνηση είχε γίνει και στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων ανδρών-Νέων γυναικών, το οποίο είχε διεξαχθεί 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου στην Ελευσίνα και ήταν η τελευταία διοργάνωση πριν αρχίσει η πολύμηνη καραντίνα. Στο Πανελλήνιο της παιδικής κατηγορίας μάλιστα, οι αναμετρήσεις θα είναι πολύ περισσότερες, καθώς στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτριος Τόφαλος» θα διεξαχθούν το ομαδικό και δύο ατομικά αγωνίσματα.

Όλοι οι αγώνες λοιπόν, θα βιντεοσκοπηθούν με συνολικά 8 κάμερες και θα μεταδοθούν στο κανάλι της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στο YouTube! Η εξασφάλιση πλούσιου υλικού για κάθε ενδιαφερόμενο είναι το πρώτο, που θα προκύψει από την βιντεοσκόπηση των αναμετρήσεων στην Πάτρα. Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαριστεί και αν θα υπάρξει live streaming, όπως και όλα τα ρεπορτάζ, που μπορούν να γίνουν.Τ.Ε. Ε.Φ.Ο.Επ.Α ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Patra-Tofalos
.jpg
156.7kB
Απάντηση, Απάντηση σε όλους ήΠρο
 
© Copyright 2023 Τα πάντα για τον αθλητισμό - MarkaSport