Loading...
Παρασκευή 03 Φεβ 2017
"Τα σπασαν" τα πιάτα της Λόλας Νταϊφά στην Πάτρα!
Κλίκ για μεγέθυνση
"Τα σπασαν" τα πιάτα της Λόλας Νταϊφά στην Πάτρα!"Τα σπασαν" τα πιάτα της Λόλας Νταϊφά στην Πάτρα!"Τα σπασαν" τα πιάτα της Λόλας Νταϊφά στην Πάτρα!"Τα σπασαν" τα πιάτα της Λόλας Νταϊφά στην Πάτρα!"Τα σπασαν" τα πιάτα της Λόλας Νταϊφά στην Πάτρα!"Τα σπασαν" τα πιάτα της Λόλας Νταϊφά στην Πάτρα!"Τα σπασαν" τα πιάτα της Λόλας Νταϊφά στην Πάτρα!"Τα σπασαν" τα πιάτα της Λόλας Νταϊφά στην Πάτρα!

Ιδιαίτερα θερμή και ενθουσιώδης ήταν η ανταπόκριση του κοινού της Πάτρας στην παρουσίαση της πολυτελούς έκδοσης "H EΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ 231 ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΙΑΤΑ 1863-1973"(ΜΙΛΗΤΟΣ) που καταγράφει την ιστορική διαδρομή της Ελλάδας, μέσα σε 110 χρόνια, μέσα από την σπάνια συλλογή της συλλέκτριας Λόλας Νταϊφά, που έγινε τη Δευτέρα στον «Αστέρα».

Η κυρία Νταϊφά αναφέρθηκε με συγκίνηση στους δεσμούς της με την Πάτρα, σε εποχές Καρναβαλιού παρέα με τον Άλκη Στέα , στις ραδιοφωνικές εκπομπές της με την ΕΡΑ Πάτρας αλλά και σε στενούς προσωπικούς κρίκους της με την πόλη , όπως η φίλη της Νατάσα Ράγιου, με την οποία διατηρεί μακροχρόνια σχέση από την εποχή συνεργασίας τους στον ΑΝΤ 1 αλλά και η νονά της κόρης της, «βέρα Πατρινιά», όπως είπε. Περιέγραψε επίσης , παραθέτοντας αστεία περιστατικά , το πόσο δύσκολος ήταν ο ρόλος της συλλέκτριας μιας τόσο σπάνιας και μοναδικής συλλογής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τόσο η υπ. διδάκτωρ Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας Κατερίνα Παρασκευοπούλου , όσο και ο Αλέξης Σκαρμέας αναφέρθηκαν διεξοδικά στην σημασία και στο περιεχόμενο της έκδοσης, τονίζοντας ότι αποτελεί πολύτιμο εγχειρίδιο γνώσης για τα πολιτικά γεγονότα που σημάδεψαν τη χώρα μας από το 1863 έως το 1973.

Η Ρούλα Κορομηλά, που εισέπραξε τον θαυμασμό του κοινού ως η διαχρονική βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης , αναφέρθηκε στην προσωπικότητα της κυρίας Νταϊφά και στον ρόλο που έχει διαδραματίσει στον δημόσιο τηλεοπτικό βίο της χώρας και άφησε αιχμές για την σημερινή απογοητευτική εικόνα της τηλεόρασης και της κοινωνίας. Ο Μανούσος Μανουσάκης μίλησε με θαυμασμό για την φίλη του, υπογραμμίζοντας πόσο σημαντικό είναι το έργο της για κάθε βιβλιοθήκη, χαρακτηρίζοντας το μάλιστα αξιόλογη πολιτική και πολιτιστική κληρονομιά.

Για την απόλυτη Κυρία των Δημοσίων Σχέσεων μίλησε η Νατάσα Ράγιου, υπογραμμίζοντας τον επαγγελματισμό και τον σπάνιο χαρακτήρα της και ανέφερε περιστατικά που την συνδέουν με τους καλεσμένους από την συνεργασία τους στην τηλεοπτική της πορεία.

Παρών ήταν και ο ιδιοκτήτης των εκδόσεων «ΜΙΛΗΤΟΣ» κύριος Νίκος Χαϊδεμένος.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν οι : Ανδρέας Κατσανιώτης, Νίκος Δούρος, Βάσω Μεντζελοπούλου, Φοίβος Καρακίτσος, Λιολώ Κολυπέρα, Κίττυ Ζωγοπούλου, Σοφία Χριστοπούλου, Έλενα Κονιδάρη ,Γεωργία Ντάτσικα , Αθηνά Γεωργακοπούλου , Κυριάκος Κορτέσης, Νατάσσα Τραγουστή, Ελίζα Καλλίτση, Γιώργος Καρβουνιάρης, Γιάννης Πομώνης ,Παναγιώτης Ρηγόπουλος, Έφη Καρούνια, Αρίστη Ιγγλέση, Φανή Καλαντζή, Νίκος Σταθακόπουλος , Τζίνα Τσαρδάκα ,Περικλής Καραγεωργόπουλος , Γιώργος Καρφίτσας , Αλέξης Παππάς, Θανάσης Μαργαλιάς , Ελένη Γκέκα, Νίκος Αναστασόπουλος , Ζωή Τσαρούχη, Γεωργία Μαντέλη, Άννα Καλιάφα ,Νάντια Καμπούρη, Τούλα Χρυσανθακοπούλου, Νέλλη Σπυροπούλου, Ευαγγελία Σκαρτσή, Παυλίνα Μπαρτζίλα, , Γιάννης Λύρας, Σωτήρης Γαλάνης , Αλέκα Φλωροπούλου, Νίκος Αναστασόπουλος , Πέπη Παναγοπούλου, Τίνα Ευαγγελάτου, Πόπη Διδάχου -Σύψα ,Σοφία Πουλή, Αργύρης Αγγελόπουλος, Τέτη Κανελλοπούλου και πολλοί άλλοι.

 
© Copyright 2024 Τα πάντα για τον αθλητισμό - MarkaSport