Loading...
Κυριακή 22 Απρ 2018
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ: «Ντρέπομαι για την στάση της χώρας μας στην υπόθεση των στρατιωτικών και του ήρωα πιλότου»
Κλίκ για μεγέθυνση

Λάβρος κατά όσων συμβαίνουν στην χώρα μας με αφορμή και τις παρεμβάσεις που έγιναν από την Πάτρα, κυρίως από τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο για τους δύο Ελληνες που κρατούνται στην Ανδριανούπολη, αλλά και τις Τουρκικές προκλήσεις, ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξανδρος Καλλέργης. Όπως πάντα εμφανίζεται υπεράνω κομμάτων με μοναδικό γνώμονα την βούλησή του για υπεράσπιση της πατρίδας μας.

 

«Δεχόμαστε έναν υβριδικό πόλεμο από την Τουρκία, δεχόμαστε μία επίθεση εκ των έσω με ένα κράτος και μία κυβέρνηση που έχει υπό διωγμό τους Έλληνες. Έχουμε υποτίθεται ηγέτες της πατρίδος μας που αυτήν την ύστατη ώρα που το εθνικό καθήκον είναι πρωταρχικό, θα έπρεπε να θέσουν πάνω από όλα την υπεράσπιση της πατρίδας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας; Δυστυχώς έχουν φιμωμένες και δεσμευμένες τις Ενοπλες δυνάμεις! Πραγματικά για τα παιδιά στην Ανδριανούπολη, τα οποία με μεγάλη ντροπή σαν Έλληνας και πρώην επιλοχίας των ειδικών δυνάμενων, ντρέπομαι αυτην την στιγμή που το λέω, έχουν απαχθεί και είναι όμηροι ενός καθεστώτος γιατί δεν μιλάμε για μια κυβέρνηση αλλά για καθεστώς Ερντογάν. Βλέπετε, σωρηδόν συλλαμβάνει και «δένει» ακόμα και τους δικούς του ανθρώπους ! Και δυστυχώς βγαίνει η επίσημη κυβέρνηση και μας λέει «πέρασαν τα σύνορα και τους συνέλαβαν»! Τουλάχιστον αφού δεν μπορούν να μας δώσουν τίποτα σα κυβερνητικοί ας μας αφήσουν να πολεμήσουμε για την χώρα μας. Ας μας αφήσουν να κάνουμε το χρέος μας σαν Έλληνες και τίποτα άλλο.

 

Σε σχέση με την αντίδραση των Ελλήνων την θεωρείτε όπως θα λέγαμε, αρκετά «λάιτ» και περιορίζεται μόνο στο διαδίκτυο και για ποιο λόγο φθάσαμε εκεί;

 

Η γενιά η οποία ζούμε είναι μία γενιά στην οποία είμαστε όλοι «φαινομενικά» πολιτισμένοι! Έχουμε εκπολιτιστεί, πάνω σε αυτόν τον πολιτισμό μας και σε αυτό του τύπου( «έλα θα πας να κάνεις εσυ ή θαπας να μπλέξεις…») ποντάρουν μία συγκεκριμένη πολιτική που έχει εφαρμοστεί τα τελευταία χρόνια εις βάρος της χώρας μας και εις βάρος των Ελλήνων τους οποίους διασύρουν, τους συλλαμβάνουν , τους κατάσχουν λογαριασμούς τους έχουν υπό διωγμό! Γιατί τα 10 εκατομμύρια των Ελλήνων είναι υπό διωγμό μέσα από την κυβέρνηση! Το ίδιο το κράτος έχει υπό διωγμό τους Έλληνες. Καίτοι έχουμε υπέδαφος με πλούτο. Πως λοιπόν αυτό το υπέδαφος αφού είναι πλούσιο στον Πατραϊκό και παντού το οποίο έχει εκατομμύρια βαρέλια φυσικού πλούτου σε διάφορες μορφές, είτε λέγεται μαύρος χρυσός, είτε φυσικό αέριο δεν έχει δικαίωμα να το διαχειριστεί ο Έλληνας ο οποίος ζει με το μνημόνιο, αυτοκτονεί γιατί είναι σε δυσχέρεια και από την άλλη όταν πάει κάπου να εκραγεί και να κάνει κάτι, τον αποκαλούν τρομοκράτη ή φασίστα ή χουντικό ή ακροδεξιό ή χρυσαυγίτη! Άρα δηλαδή να καθόμαστε σαν το πρόβατο να περιμένουμε το μαχαίρι να μας κόψει το λαιμό !

 

Εξακολουθείτε και λέτε ότι είστε υπεράνω κομμάτων;

 

Δεν έχω ε καμία κομματική ταυτότητα , είμαι Έλληνας, δεν είμαι ούτε αριστερός, ούτε δεξιός, δε με εκφράζει καμία κομματική ταυτότητα η οποία δε πρεσβεύει τα συμφέροντα των Ελλήνων. Εγώ είμαι Έλληνας, ξέρετε τι σημαίνει Έλληνας; Είμαι απόγονος της Αρχαίας Ελλάδας, με ότι αυτό κι αν σημαίνει , με την κουλτούρα την ιδεολογία με χίλια δύο. Δεν είμαι ουτε αριστερός, ούτε δεξιός, ούτε ταγματασφαλίτης, ούτε αντάρτης, ούτε τίποτα, δεν ανήκω πουθενά, είμαι Έλληνας. Δεν είμαι ούτε κόκκινος, ούτε μπλε, ούτε τίποτα.

 

Πληγώνεστε με αυτά τα οποία ακούτε;

 

Ντρέπομαι. Εγω αυτή την στιγμή, εάν μου έδιναν εντολή θα πήγαινα πρώτη γραμμή να πολεμήσω αλλά για ποιον ; Για μια χώρα που τρέχει να αποδεσμεύσει τον λογαριασμό μου γιατί χρωστάω 1000 ευρω; Να με πάει σιδηροδέσμιο, να με ξευτιλίσει μπροστά στα παιδιά μου στο Τμήμα γιατί χρωστάω 3.000 ευρώ; Για μια χώρα η οποία μου λέει ότι μια ζωή πλήρωνες τα ασφαλιστικά ταμεία και τώρα που ήρθε ο πατέρας σου ή εσυ ο ίδιος να πάρεις αυτά τα οποία σου πήρανε, δε στα δίνουν και θα πάρεις 300 ευρώ; Άρα για ποιους να πάω να πολεμήσω; Με θλίβει το γεγονός ότι τώρα ζητάει τις ψυχές των Ελλήνων ενώ όλοι τους είναι πικραμένοι από μια πολιτική κάποιων που εφάρμοσαν τις εντολές των ξένων. Εφόσον τα έφαγαν, δεν υπάρχει περίθαλψη, δεν υπάρχει πρόνοια, δεν υπάρχει τίποτα, ας αφήσουν εμάς τουλάχιστον να πάμε στις επάλξεις, να δώσουμε την ζωή μας για τα πιστεύω μας, να μην ντρεπόμαστε γι αυτά που γίνονται, εγω ντρέπομαι.

 

Σε σχέση με την Ευρωπαϊκή ‘Ένωση, πιστεύετε ότι έπρεπε να μας βοηθήσει στην παρούσα φάση;

 

Ποια Ευρωπαϊκή Ένωση; Οι ίδιοι οι Γερμανοί είναι αυτοί οι οποίοι πρωτοστάτησαν στην Μικρασιατική καταστροφή. Στην Ελλάδα όταν ήρθε η ώρα να εξαχθεί ο γεωφυσικός πλούτος , εμφανίστηκαν τα μνημόνια, βγήκε μια παρέα πολιτικάντηδων, και έριξαν την Ελλάδα στα μνημόνια. «Ελληνάκια για να μην πάθετε αυτό που παθαίνει η Συρία, η Λιβύη και το Ιρακ, θα πάτε σε οικονομικό πόλεμο, θα σας πάρουμε το γεωφυσικό πλούτο και πάρτε πέντε δραχμές γιατί υπάρχει υπερεξοπλισμένη Τουρκία που θα σας την... «πέσει». Ποιος την Τουρκία; Εμείς εδώ δεν μπορούμε να φτιάξουμε ούτε σφαίρες, έκλεισαν την ΕΒΟ, άρα που τα βρίσκει τα χρήματα ο Ερντογάν με μία οικονομία που παραπαίει και έχει δημιουργήσει αυτόν τον υπερστρατό που έχει αυτην την στιγμή. Και κάποιοι οι οποιοι κάθονται και λένε ότι οι Έλληνες δεν μασάνε…(όχι δεν μασάμε οι Έλληνες) είμαστε ενας ισχυρός λαός, με τι θα πολεμήσουμε; Με σφεντόνες; Ο άλλος φτιάχνει αεροπλανοφόρο, εχει φτιάξει υπερστρατό, εμείς με τι θα πάμε; Υπάρχουν τα κρυφά όπλα της ομάδας Έψιλον ή του Θεού Απόλλωνα που υπερασπίστηκε τους Δελφούς (γέλια);

 

Πριν από μερικές ήμερες Γερμανική εφημερίδα, επιβεβαίωσε αυτά που λέτε τώρα, ότι είμαστε πολύ πίσω στον εξοπλισμό σε σχέση με την Τουρκιά.

 

Παρά ταύτα μπλοκάρισε τον εξοπλισμό της χώρας με το 1 δις που απαιτείται για να ισοσκελίσει αυτήν την στιγμή τις απώλειες και ζητά 1 δις. Οι Γερμανοί το μπλόκαραν και λένε ότι δεν μπορούν να μας δώσουν αυτήν την στιγμή δικαίωμα για εξοπλιστικό και αντι η Ελλάδα να πει ότι αυτό αφορά την ελληνική κυριαρχία και τα εθνικά μας συμφέροντα, να ανοίξουμε την ΕΒΟ για να φτιάξουμε όπλα. Έχουμε μπει σε έναν κυκεώνα και ακλουθούμε εντολές Γερμανών οι οποίοι πριν από κάποια χώρα μας διέλυσαν την χώρα και μας και τα λεφτά και έχουμε και το κατοχικό δάνειο.

ΠΗΓΗ:dete.gr

 
© Copyright 2022 Τα πάντα για τον αθλητισμό - MarkaSport