Loading...
Δευτέρα 18 Ιούν 2018
Δήλωση όλο νόημα του Αλ. Καλλέργη για τους δοσίλογους και το μαχητικό πνεύμα– Δείτε το βίντεο
Κλίκ για μεγέθυνση
Δήλωση όλο νόημα του Αλ. Καλλέργη για τους δοσίλογους και το μαχητικό πνεύμα– Δείτε το βίντεοΔήλωση όλο νόημα του Αλ. Καλλέργη για τους δοσίλογους και το μαχητικό πνεύμα– Δείτε το βίντεο

Καθημερινά, ακούμε και πολύ περισσότερο διαβάζουμε για φέσια-κατακόκκινου χρώματος- και πακέτο ανεξόφλητων τιμολογίων , αξίας αρκετών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, που αφήνουν στις αμφιβόλου ποιότητας και σκοπού δραστηριότητες τους, οι κατά τα άλλα μεγάλο-επιχειρηματίες . Σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν πληρώνουν ούτε για τα service και τα ανταλλακτικά του αυτοκινήτου τους, ούτε καν για τις… τσιμούχες! Στο μεταξύ, πάντως, για αμιγώς επικοινωνιακούς λόγους, διατυμπανίζουν, κυρίως μέσω των φίλιων ΜΜΕ, ότι επιθυμούν να στηρίξουν εμπράκτως τις αθλητικές δράσεις . Να ρίξουν λεφτά σε ένα χώρο, που, αποδεδειγμένα πλέον, δεν αποδίδει. Έλα, όμως, που και να θέλει κάποιος, όσο καλοπροαίρετος να ‘ναι, να πιστέψει, δεν μασάει με τίποτα τα διάφορα παραμύθια. Ότι ξαφνικά, πάντα ξαφνικά, εμφανίζονται ως «μάνα εξ’ ουρανού» διάφοροι σεΐχηδες και ολιγάρχες. Τα ΜΜΕ, βέβαια, που ψοφάνε για… αποκαλύψεις και… αποκλειστικά, πλασάρουν ως βέβαιο και το πιο απίθανο. 

Ωστόσο, η πραγματικότητά τους είναι πολύ, πολύ διαφορετική. Στα δάχτυλα του ενός χεριού μετριούνται πλέον, μέσα στη σκοτεινιά της κρίσης και την περιρρέουσας μιζέριας, οι «κιμπάριδες». Οι πραγματικά ντόμπροι, ευθείς, αρχοντικοί κι ειλικρινείς άνθρωποι, που κάνουν πάντα πράξη τις υποσχέσεις τους. Ένας από αυτούς , χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας Αλέξανδρος Καλλέργης. Εφόσον έχει συνειδητά αποφασίσει να προεκτείνει την στήριξη του, μέσω χορηγιών, στις αρχές των πολεμικών τεχνών, όπως είναι η ειλικρίνεια και ο σεβασμός στη φύση και στον άνθρωπο, έχει «κάνει τα κουμπάντα του». 

Αυτό δεν το λέμε ως προσωπική άποψη, παρότι έχουμε δημιουργήσει μαζί του μια σχέση σε πιο προσωπικό επίπεδο και δεν το κρύβουμε, μα ξεπήδησε ξαφνικά στο μυαλό μας, μαθαίνοντας ότι στήριξε χορηγικά το Muay Thai Grand Prix. Ήταν ο χρυσός χορηγός στην μεγαλύτερη διοργάνωση Μαχητικών Αθλημάτων της Ευρώπης, για μάχες καθαρόαιμου Muay Thai και Kickboxing υψηλού επιπέδου, μεταξύ γνωστών πρωταθλητών.

Οι καλύτεροι αθλητές της Ελλάδας, μεταξύ αυτών και ο Πατρινός Δήμος Ασημακόπουλος, τα έδωσαν όλα πάνω στο ρινγκ της διεθνούς διοργάνωσης “Muay Thai Grand Prix”, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Ιουνίου, στο γνωστό σε όλους “Eναστρον” (Λ. Πειραιώς 178, Ταύρος ). Βέβαια, ο εξαιρετικός χώρος του Κώστα Ματσίκα, που τον περασμένο χειμώνα φιλοξένησε την Πάλα με τον Μαζωνάκη, σε συνεργασία με κορυφαίο αγγλικό promotio, διαμορφώθηκε ανάλογα για τις ανάγκες της διοργάνωσης.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων, ο κος Καλλέργης, παίρνοντας το μικρόφωνο από τον παρουσιαστή Δημήτρη Ουγγαρέζα, έστειλε το δικό του μήνυμα, που μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ…Και δεν περιορίζεται μόνο στα στενά όρια των αθλητικών δραστηριοτήτων, αλλά αφορά την υπεράσπιση της πατρίδας και των συνόρων. «Εδώ και 3 χιλιάδες χρόνια, πολλοί δωσίλογοι θέλουν να πουλήσουν τη χώρα. Όσο ο Έλληνας αναβαίνει στο ρινγκ και φοράει γάντια, έχει μέσα του μαχητικό πνεύμα. Αυτό υποστηρίζουμε και ελπίζουμε όλοι εσείς να το περάσετε στα παιδιά σας ». δήλωσε χαρακτηριστικά.

patrasgossipnews.gr

 

 

 

 
Copyright © 2024 Τα πάντα για τον αθλητισμό - MarkaSport