Loading...
Παρασκευή 02 Φεβ 2018
«Να καθιερωθεί η γιορτή του μπάσκετ»
Κλίκ για μεγέθυνση

Την πεποίθηση ότι το «ΕΚΟ» All Star Game 2018» θα προσφέρει στον κόσμο του μπάσκετ όμορφες στιγμές και θα καθιερωθεί πια ως θεσμός στο ελληνικό μπάσκετ, εξέφρασαν ο γενικός διευθυντής εγχώριας και διεθνούς εμπορίας του Ομίλου ΕΛΠΕ Ρομπέρτο Καραχάννας, ο πρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαϊας-διευθυντής μάρκετινγκ και εξαγωγών της βιομηχανίας Λουξ Πλάτων Μαρλαφεκας και ο σύμβουλος Δημάρχου Πατρέων επί Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που έγινε σήμερα στην Πάτρα.

 

 

 

Ρομπέρτο Καραχάννας (γενικός διευθυντής εγχώριας και διεθνούς εμπορίας του Ομίλου ΕΛΠΕ): «Σας ευχαριστώ που είστε εδώ σήμερα. Ολοι όσοι με ξέρετε, γνωρίζετε ότι μιλώ λίγο παραπάνω από ό,τι πρέπει, όμως έχει σημασία να πούμε αυτά που πρέπει να πούμε. Καταρχήν, πρέπει να σταθούμε σε αυτόν τον χώρο που γίνεται η σημερινή συνέντευξη Τύπου. Θεωρώ πολύ σημαντικό να πούμε ποιος είναι αυτός ο χώρος. Στο Ιδρυμα Σταυρόπουλου φιλοξενούνται δεκάδες παιδιά-αθλητές του μπάσκετ από την περιοχή και από όλη την χώρα. Ο Προμηθέας έχει φτιάξει μια φοβερή ακαδημία, στην οποία τα παιδιά φοιτούν, σπουδάζουν, αλλά και παίζουν, παράλληλα, μπάσκετ. Αυτή η μοναδική προσπάθεια πρέπει να συγκαταλέγεται στο πλαίσιο αρχών που κάθε Ελληνας πρέπει να έχει για την χώρα μας. Ευχαριστώ, λοιπόν, ιδιαίτερα τον Προμηθέα και τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Βαγγέλη Λιόλιο. Οπως έχετε καταλάβει από τον τρόπο ομιλίας μου είμαι Κύπριος. Οταν έφυγα από την Κύπρο για σπουδές στην Αμερική, μου είχε κάνει εντύπωση το All Star Game του ΝΒΑ που διοργανωνόταν εκεί. Ηταν ένας αγώνας-γιορτή, άγνωστος για μένα το 1986, στον οποίο, όμως, είδα κάτι διαφορετικό. Είδα οικογένειες και παιδιά στο γήπεδο, είδα έναν χώρο που αναδεικνυόταν ο αθλητισμός πέρα από φανατισμούς, εξτρεμισμούς και όλα τα κακά που βιώνουμε δυστυχώς σήμερα και στην χώρα μας. Οταν επέστρεψα το 1994 στην Ελλάδα είδα ότι ο θεσμός αυτός γινόταν, πλέον, και στην χώρα μας από το 1991 και έπειτα από τις σπουδαίες επιτυχίες, όπως π.χ. η κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ του 1987.

 

Πρόκειται για έναν θεσμό επιτυχημένο, τον οποίον όλοι οι Ελληνες είχαν αγκαλιάσει, καθώς τα γήπεδα ήταν γεμάτα από ανθρώπους από όλους τους χώρους και ανεξαρτήτως ομάδων ή προτιμήσεων και το κυριότερο: Με παρόντες παιδιά και οικογένειες. Αντιλαμβάνομαι ότι στην πορεία και λόγω της οικονομικής κρίσης που περνάει και η χώρα μας, το All Star Game σταμάτησε για κάποια χρόνια. Ομως, εάν μιλάμε για θεσμούς, πρέπει οι θεσμοί να λειτουργούν. Είναι ένα παιχνίδι-γιορτή που ενώνει αθλητισμό, παιδεία και οικογένειες, ενώ φέτος θα έχει και άλλο χαρακτήρα, με την συμμετοχή ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Στηρίζουμε αυτήν την προσπάθεια, καθώς πιστεύουμε ότι όχι μόνο ο καταναλωτής πρέπει να στηρίζει τα προϊόντα μας, αλλά και εμείς οφείλουμε να δίνουμε πίσω στην κοινωνία κάποια πράγματα από τα οφέλη μας. Οι θεσμοί είναι θεσμοί. Οχι θεσμοί τον έναν χρόνο και τον άλλον όχι. Πρέπει να καθιερωθεί ότι θα γιορτάζουμε κάθε χρόνο με τους καλύτερους μπασκετμπολίστες. Πριν την συνέντευξη Τύπου γνώρισα τον Νίκο Γκίκα και πληροφορήθηκα ότι έχει περάσει και έχει φοιτήσει στην ΑΣΟΕΕ. Στερήθηκε πολλά για να παίζει μπάσκετ. Πρέπει να σεβόμαστε τους αθλητές που έχουν φτάσει σε αυτό το επίπεδο, καθώς επίσης και τις θυσίες που έχουν κάνει. Ποιά ευθύνη έχουμε σαν κοινωνία; Εμείς πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι αυτός ο θεσμός πρέπει πάσει θυσία να γίνεται κάθε χρόνο. Η κοινωνία μας πρέπει να βρει και τις λύσεις και τον τρόπο.

 

 

 

Βρεθήκαμε και στην Κρήτη με τον κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα για το παιχνίδι της ομάδας του Euro 2004 και είδα τέτοια διάθεση όπως και τώρα. Κάποιοι άνθρωποι που είμαστε στην αγορά πρέπει να σεβαστούμε και να εγγυηθούμε - αυτή είναι μια λέξη που είναι κλειδί στην ΕΚΟ - ότι αυτός ο θεσμός θα γίνεται. Κάναμε μια αρχή φέτος και πιστεύω ότι η προσπάθεια θα είναι άκρως επιτυχημένη, καθώς την στηρίζουμε όλοι. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να έρθουμε του χρόνου σε ένα άλλο τραπέζι για να ξανασυζητήσουμε το αν θα συνεχίσει να γίνεται αυτός ο θεσμός. Αν ήταν κάποιος να καθορίσει τις ομάδες της κοινωνίας που οφείλουμε να στηρίζουμε, αυτές θα ήταν τα παιδιά, ο αθλητισμός και οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Προσκαλώ και άλλους να ασπαστούν τις απόψεις μας. Αλλωστε, πιστεύω ότι στον χώρο που ζούμε, αυτοί που θα επιβιώσουν στο τέλος θα είναι εκείνοι που θα σέβονται την κοινωνία και καταναλωτές τους. Δεν νομίζω να υπάρχει Ελληνας που να μην έχει πάει σε πρατήριο ΕΚΟ. Απέναντι σε όλα αυτά τα εκατομμύρια των καταναλωτών που μας επιλέγουν, οφείλουμε και εμείς από την πλευρά μας να είμαστε υπεύθυνοι απέναντί τους, στηρίζοντας δράσεις σαν και αυτήν. Με το πρόγραμμα «Εγγύηση» θα εγγυηθούμε την στήριξή μας και τώρα και στο μέλλον».

 

Πλάτωνας Μαρλαφέκας (πρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαϊας-διευθυντής μάρκετινγκ και εξαγωγών της βιομηχανίας Λουξ): «Καλωσορίζουμε τον ΕΣΑΚΕ και το All Star Game στην πόλη μας. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο Βαγγέλη Γαλατσόπουλο και όλο το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ για την επιλογή της πόλης μας για τη διοργάνωση αυτής της σπουδαίας γιορτής. Η πόλη μας και μπορεί και πρέπει να διοργανώνει τόσο σημαντικές εκδηλώσεις. Και με αυτή και με άλλες γιορτές, στόχος μας είναι να δώσουμε ένα χαμόγελο αισιοδοξίας στον κόσμο που περνάει δύσκολα. Επίσης, θέλω να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και προς την ΕΚΟ, με την οποία και τώρα, αλλά και σε άλλα ιβέντ, όπως π.χ. στο PICK, έχουμε εξαιρετική συνεργασία και είναι πάντα αρωγός και βοηθάει σε ό,τι χρειαζόμαστε. Εμείς από την πλευρά μας και σαν βιομηχανία «Λουξ», αλλά και σαν Επιμελητήριο Αχαϊας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για ότι προάγει πόλη μας και θα είμαστε πάντοτε παρόντες. Αλλωστε, ανταποκριθήκαμε άμεσα και για το All Star Game από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα που μας έγινε, όταν μας ρώτησαν το αν μπορούμε να βοηθήσουμε. Και εμείς προσυπογράφουμε αυτό που είπε ο κ. Ρομπέρτο Καραχάννας και θέλουμε να ανταποδώσουμε στους πελάτες μας την στήριξή τους. Ενας τρόπος για να γίνει αυτό είναι και το να βοηθούμε στη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων και όχι μόνο. Στόχος μας είναι να συνεχίσει ο θεσμός στο μέλλον και να γίνει και ακόμη πιο δυνατός».

 

 

 

 

 

Τάκης Πετρόπουλος (ειδικός σύμβουλος Δημάρχου Πατρέων επί Αθλητισμού): «Καλωσορίζουμε στην πόλη μας τους εκπροσώπους του ΕΣΑΚΕ, του ΠΣΑΚ και του ΣΕΠΚ. Καταρχήν, θέλω να πω δυο λόγια για τον εμβληματικό μου αντίπαλο στα γήπεδα, Κώστα Αλεξανδρίδη και για το ήθος που επέδειξε όταν έπαιζε στον Ιωνικό επί Γιαννάκη. Δίναμε μεγάλες μάχες τότε, οι οποίες έκαναν την ζωή μας ομορφότερη. Επίσης, θέλω να κάνω μια ειδική αναφορά στον Γιώργο Καλαφατάκη, ο οποίος έπαιξε κατά την γνώμη μου ιστορικό ρόλο στην εξέλιξη και την πρόοδο του μπάσκετ στην χώρα μας. Καινοτόμησε σε μια άλλη χρονική περίοδο, παίζοντας σύγχρονο μπάσκετ. Είχαμε τότε την ίδια προπονητική φιλοσοφία, καθώς είχα ξεκινήσει και εγώ μια παρόμοια προσπάθεια σε άλλο επίπεδο βέβαια. Είμαστε παρόντες σαν Δήμος Πατρέων στην επανεκκίνηση του All Star Game του μπάσκετ έπειτα από 4 χρόνια αγρανάπαυσης, εξαιτίας κυρίως της κρίσης από την οποία δοκιμάζεται και η χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Η παρουσία μου δεν θα μπορούσε να μην έχει και κάποια προσωπική χροιά, καθώς η οικογένειά μου επί 3 γενιές τροφοδοτεί τον αθλητισμό της Πάτρας με αθλητές. Δεν νομίζω ότι έχει τόση σημασία το επίπεδο, όσο το ήθος. Η αναφορά είναι στον πατέρα μου, Γιώργο Πετρόπουλο, τον θείο μου Μίμη Ασπιώτη, αθλητή και Καραγκιοζοπαίκτη, τον αδερφό Κώστα, τον «Νουρέγιεφ» του ελληνικού μπάσκετ, τον γιό μου Γιώργο και την ταπεινότητά μου, που έβαλε ένα μικρό λιθαράκι στην ανάπτυξη του μπάσκετ στην περιοχή μας.

 

Να έχουμε υγεία όλοι και εμείς σαν οικογένεια φιλοδοξούμε να προσφέρουμε και 4η γενιά στον αθλητισμό. Την ετοιμάζουμε, όμως ξαναλέω ότι εκείνο που προέχει είναι το να είμαστε καλοί άνθρωποι. Ο Δήμος Πατρέων από την αρχή είχε θέσει ψηλά στην ατζέντα του τον Αθλητισμό. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο διοικητικό σχήμα της, η Δημοτική Αρχή έχει και αρμόδιο Αντιδήμαρχο, αλλά και ειδικό σύμβουλο. Κάναμε κάποια σημαντικά πράγματα μέχρι τώρα, όμως δεν θέλω να ευλογούμε τα γένια μας. Ενδεικτικά αναφέρω ότι έχουμε ανοίξει τα γήπεδα για τον κόσμο, για μαθητές και εργαζόμενους, ενώ αξιοποιούνται όλες οι εγκαταστάσεις, χωρίς καμία απολύτως βοήθεια από κυβέρνηση.Το All Star Game έρχεται σε μια στιγμή που έχει ιδιαίτερη σημασία για την πόλη της Πάτρας. Ανοίγει μια περίοδος 2 ετών, στην οποία η περιοχή, ο Δήμος και όλοι οι φορείς θα φιλοξενήσουν μεγάλες εθνικές, διεθνείς και Πανευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως π.χ. το Πανελλήνιο στίβου, δυο Πανευρωπαϊκά ιστιοπλοϊας, ένα Πανερωπαϊκό τοξοβολίας, έναν Ομιλος για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των Παίδων, Πανελλήνιο ΟΠΕΝ κολύμβησης και φυσικά τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες.

 

 

 

Το All Star Game είναι μια λαμπερή γιορτή, σαν μια ανακωχή από τον πόλεμο, καθώς απελευθερώνονται οι παίκτες από σκοπιμότητα, άγχος και ανταγωνισμούς και μπορούν να αναδείξουν όλη την αισθητική του αθλήματος. Το μπάσκετ είναι άθλημα υψηλής ποιότητας και ομορφιάς, είναι άθλημα μεγάλης αθλητικής αξίας. Το Πατραϊκό μπάσκετ βρίσκεται σε μια φάση στην οποία αναζητάει τη νέα του ταυτότητα και χρειάζεται ανατροφοδότηση με νέους παίκτες, φιλάθλους, διοικητικούς παράγοντες, διαιτητές και προπονητές. Είναι πολύ σημαντικό π.χ. το ότι ο Προμηθέας πορεύεται με πατρινό προπονητή. Αυτό δίνει δύναμη και κουράγιο σε όλους τους πατρινούς να συνεχίσουν να δουλεύουν. Η Πάτρα διαθέτει καλό προπονητικό δυναμικό, στο οποίο πρέπει να στηριχθεί και να το αναδείξει. Αυτός πρέπει να είναι και είναι ο στρατηγός στόχος του Προμηθέα. Το All Star Game είναι μια γιορτή που διευκολύνει την ανατροφοδότηση του αθλήματος, καθώς νέοι φίλαθλοι θα μπορούν να απολαύσουν ένα πλούσιο θέαμα. Θέλω να τονίσω ότι και ο ίδιος ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης ασχολείται προσωπικά σε ό,τι χρειάζεται για να επιτύχει η διοργάνωση. Ολα θα πάνε καλά, όλα είναι δρομολογημένα από πλευρά μας. Εύχομαι να γίνει ένα επιτυχημένο και παραγωγικό All Star Game».

 

 

 

Σοφία Στάμου (διευθύντρια επικοινωνίας Ολυμπίας Οδού):«Το All Star Game είναι μια μεγάλη γιορτή του επαγγελματικού μπάσκετ, αλλά και μια ευκαιρία προβολής ιδεωδών. Η Πάτρα είναι μια πόλη με μεγάλη παράδοση στο άθλημα και εμείς στην Ολυμπία Οδός ειμαστε χαρούμενοι, γιατί πιστεύουμε ότι θα συνεισφέρουμε στο All Star Game μέσω της ασφαλούς, άνετης και γρήγορης μετακίνησης των φίλων του αθλήματος. Ευχαριστούμε την Λουξ και ειδικά την ΕΚΟ με την οποία, πλεόν, είμαστε συνεργάτες, καθώς μέσω του νέου σύγχρονου ΣΕΑ στον Ψαθόπυργο έχουμε πλέον πιο στενές σχέσεις. Καλούμε τον κόσμο στο γήπεδο και αναμένουμε ένα συναρπαστικό θέαμα».

 

 

Θεόδωρος Βατώλας (εκπρόσωπος Athlos Sport): «Είναι τιμή και χαρά για την εταιρία μας να είμαστε παρόντες. Εύχομαι να γίνει μια πολύ καλή διοργάνωση και οι συμμετέχοντες να το ευχαριστηθούν και οι φίλαθλοι να διασκεδάσουν. Ευχαριστώ προσωπικά τους Βαγγέλη Γαλατσόπουλο και Βαγγέλη Λιόλιο, καθώς επίσης και όλο το προσωπικό του ΕΣΑΚΕ. Θα είμαστε πάντα δίπλα σε διοργανώσεις που προάγουν το μπάσκετ».

 

 

Νίκος Κανελλάκης (πρόεδρος ΠΕΑΚ): «Μια μεγάλη διοργάνωση έρχεται στην πόλη μας. Θα βρίσκομαι ανάμεσα σε δυο αγάπες εκείνες τις ημέρες, το μπάσκετ και το Καρναβάλι. Είμαι της ίδιας γενιάς με τον Τάκη Πετρόπουλο και έφτασα να έχω παίξει μπάσκετ στην Παναχαϊκή μέχρι την Α2 Εθνική. Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι το γήπεδο ανήκει στην γγΑ. Τόσο ο Υφυπουργός Αθλητισμού (σ. Γιώργος Βασιλειάδης), όσο και ο γγΑ (σ. Ιούλιος Συναδινός) αποδέχτηκαν αμέσως την πρόταση και μεταφέρω και τις ευχές τους για την επιτυχία της διοργάνωσης. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστεί. Με την βοήθεια του Προμηθέα το «Τόφαλος» έφτασε να θεωρείται ως μια από τις καλύτερες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα, ενώ στο All Star Game θα χρησιμοποιηθούν για πρώτη φορά οι καινούργιοι ηλεκτρονικοί πίνακες, οι οποίοι τοποθετούνται σήμερα στο γήπεδο. Η Πάτρα μπορεί να φέρει εις πέρας μεγάλες διοργανώσεις, ξαναμπαίνουμε με δύναμη πλέον σε αυτό και θα είμαστε έτοιμοι και για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες».

 

 

 

Γιώργος Καλαφατάκης (υπεύθυνος αθλητικών δραστηριοτήτων Ομίλου ΕΛΠΕ): «Στις δύσκολοες στιγμές που διανύει η χώρα μας, ο αθλητισμός δεν είναι πολυτέλεια αλλά μονόδρομος. Πήρα πολλές πάσες σήμερα από τους Ρομπέρτο Καραχάννα, Τάκη Πετρόπουλο και Νίκο Βουρνά σήμερα. Είναι σημαντικό αυτό που ειπώθηκε ότι οι εταιρίες πρέπει να δίνουν πίσω στον κόσμο κάτι από αυτά που εισπράττουν. Τόσα χρόνια έζησα από το μπάσκετ, τωρα έχω έναν διττό ρόλο. Συμμετείχα σε παλιότερα All Star Game στα Χανιά και στην Πάτρα. Ολοι εμείς που περάσαμε τα πολύ καλά χρόνια του μπάσκετ πρέπειαπό την πλευρά μας να γυρίσουμε και κάτι πίσω. Γι΄ αυτό όταν μου ζητήθηκε από τον κ. Κονδύλη να μιλήσω με τους αθρώπους της ΕΚΟ και των ΕΛΠΕ αποφάσισα να βάλω το χεράκι μου να γυρίσουμε κάτι πίσω. Τα ΕΛΠΕ είναι κοντά σε μεγάλες δράσεις, και στο PICK και στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες και στην Εθνική μπάσκετ. Το All Star Game είναι ένας θεσμός που ενώνει και συσπειρώνει και δεν έχει οπαδικά αισθήματα. Είναι μια γιορτή του μπάσκετ και είμαι σίγουρος για την επιτυχία της».

 

 

Βασίλης Γεωργίου (δημοσιογράφος): «Φίλοι μου γειά σας! Είναι ένα κάλεσμα από μια παλιά φωνή. Ανήκω στην οικογένεια του μπάσκετ εδώ και πολλές δεκαετίες. Καλώ όλη την Πάτρα να αποδείξει ότι αγαπάει το μπάσκετ. Καλώ τους φιλάθλους να βρεθούν στο «Τόφαλος» και να χαρούν έναν αγώνα-γιορτή. Συγχαρητήρια στον ΕΣΑΚΕ που σε όσους συμμετείχαν για να έρθει το All Star Game και πάλι στην Πάτρα. Θα χαρούν οι πατρινοί και θα αποδείξουν ότι το μπάσκετ είναι το άθλημα όλων των Ελλήνων».

 

 

 

Γρηγόρης Κοντοδήμος (έφορος Εθνικών ομάδων ΟΣΕΚΑ):«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ γιατί θέλουμε να αποδείξουμε ότι το μπάσκετ με αμαξίδιο δεν έχει καμία απολύτως διαφορά με το μπάσκετ αρτιμελών. Είναι το ίδιο ακριβώς άθλημα, με λίγες μικρές διαφορές. Εγώ σαν παράγοντας του αθλήματος δεν το κρύβω ότι έχω συγκίνηση που βρίσκομαι δίπλα στον Τάκη Πετρόπουλο, γιατί δίπλα του μπορείς να μάθεις μπάσκετ. Επίσης, θέλω να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον πρόεδρο του ΠΕΑΚ, Νίκο Κανελλάκη και στην ΕΚΟ για την στήριξή τους. Στόχος μας είναι να δείξουμε στον κόσμο έναν εναλλακτικό τρόπο για να παίζεις μπάσκετ. Απλά με αυτόν δεν μετακινείσαι με τα πόδια, αλλά με το αμαξίδιο. Το μπάσκετ με αμαξίδιο έχει ξεχωριστή Ομοσπονδία στην Ελλάδα. Το νέο ΔΣ στην ΟΣΕΚΑ έχει φέρει μια ανανέωση στον χώρο, με στόχο μια εξωτερίκευση στο άθλημα με διαφημίσεις, χορηγούς και μεγαλύτερη προβολή. Ελπίζω ότι και εμείς σαν Ομοσπονδία θα έχουμε την χαρά να συνεργαστούμε με την ΕΚΟ».

 

 

Γιάννης Φρέρης (διευθυντής επικοινωνίας Γέφυρα ΑΕ Χαρίλαος Τρικούπης): «Είναι μεγάλη μας χαρά που συνεισφέρουμε σε ένα τόσο σημαντικό ιβέντ. Τα κριτήρια για την συμμετοχή μας ήταν τρία: Το αθλητικό, το κοινωνικό και το αναπτυξιακό. Το αθλητικό ξεκινάει από την αγάπη που έχει για το άθλημα ο κοινός διευθύνων σύμβουλος που έχουμε μαζί με την Ολυμπία Οδό, Παναγιώτης Παπανικόλας, με την σημαντική παρουσία του στο Γιαννιωτικό μπάσκετ μαζί με τον Νίκο Φιλίππου. Επίσης, από την αγάπη μας για την ομάδα μπάσκετ του Φαέθοντα Γέφυρα Αντιρρίου, που αναπτύσσεται ταχύτατα στις τοπικές κατηγορίες και πλέον έχει και Γυναικείο τμήμα. Το κοινωνικό κριτήριο ξεκινάει από το γεγονός ότι το φετινό All Star Game ανοίγεται στην κοινωνία, μέσω των ευπαθών ομάδων, μέσω της στήριξής σε ιδρύματα και μέσω του μπάσκετ με αμαξίδιο. Και τέλος, το αναπτυξιακό έχει να κάνει με την επιθυμία μας και την βούλησή μας να υποστηρίζουμε μεγάλα ιβέντ που δίνουν τουριστική διάσταση στην περιοχή. Το 2018 είναι το έτος στο οποίο για πρώτη φορά ολοκληρωμένοι αυτοκινητόδρομοι θα οδηγούν και μέσω της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου στην Πάτρα. Αυτό το γεγονός ανοίγει νέους δρόμους για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής και φυσικά της Πάτρας, της 3ης μεγαλύτερης πόλης της Ελλάδας, η οποία διαθέτει και πάρα πολλά ειδικά χαρίσματα.Συμμεριζόμαστε απόλυτα την αναφορά του κ. Καραχάννα και προσθέτουμε και εμείς ότι είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τόσο αυτές τις εκδηλώσεις που ήρθαν στην περιοχή μας με ενέργειες και πρωτοβουλίες άλλων, όσο και εκδηλώσεις που θα προκαλέσουμε εμείς και τέτοιες θ δείτε πολύ σύντομα. Γνώρισα πρόσφατα τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και σύντομα θα δείτε σε τι αναφέρομε. Ραντεβού στο «Τόφαλος» για το All Star Game για ένα θέμα που θα μας κάνει να σκεφτόμαστε πότε θα το ξαναδούμε».

 
© Copyright 2022 Τα πάντα για τον αθλητισμό - MarkaSport